HerNews.gr
Social News

Γιάννης Μπέζος: Όλα όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο αγαπημένος σε όλους Γιάννης Μπέζος σε μια συνέντευξη ΕΦ όλης της ύλης στον Τάσο Τρύφωνος στην εκπομπή Τετ Α Τετ στον Alpha Κύπρου.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ακόμα στεναχωριέμαι. Από την άλλη δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτές τις στάσεις. Δεν θέλει και πολύ να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε όλοι, με έναν τρόπο, εκτεθειμένοι σε αυτά, σε αυτή τη δουλειά κυρίως που είναι τόσο λαμπερή και πολλές φορές μπορεί να σε κυνηγάνε δαίμονες.

Είναι προσωπική υπόθεση αυτή του καθενός και δεν μπορώ να μπω μέσα στην ψυχή του Πέτρου, ούτε μπορώ να κάνω τον κριτή. Αλλά θα έπρεπε να έχει κάνει την αυτοκριτική του εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήδη πληρώνει το τίμημά του. Εγώ δεν μπορώ συγχωρήσω κανέναν, αλλά ούτε και να καταδικάσω κανέναν», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε της δήλωση που είχε κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι, οι δυο τους είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα.

«Δεν μου άρεσε όταν είχε πει ότι οι δυο μας είμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα και του το είχα πει κιόλας. Δεν είναι ωραίο να λέμε για τον εαυτό μας, εγώ δεν λέω ποτέ, όπως ξέρετε», είπε ολοκληρώνοντας ο Γιάννης Μπέζος.

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Γιόρτασε το νέο έτος με sexy διάφανο φόρεμα και…. με τον πρώην της!

HerNews ka

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν υπάρχει ημέρα που να μην κάνω καθαρισμό προσώπου και να μην βάλω κρέμες»

Her News b

Χριστίνα Παππά: Ο ρόλος της γιαγιάς και το πρόβλημα υγείας – «Αυτό που πέρασα ήταν πολύ σοβαρό»

Her News