HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Μουτσινάς: “Mπράβο στο κανάλι που θεώρησε ότι Πέμπτη και Παρασκευή δεν έπρεπε να γίνει ψυχαγωγίας”

Νίκος Μουτσίνας

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μία απρόβλεπτη δήλωση.

O γνωστός παρουσιάστης είχε βρεθεί “εκτός” της εκπομπής του “Καλό Μεσημεράκι” και την Πέμπτη και την Παρασκευή λόγω του πολέμου με την Ουκρανία.

Νίκος Μουτσινάς

Ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

“Γεια σας παιδιά. Καλό Μεσημεράκι σε όλους. Καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ περίεργα. Είναι πρωτόγνωρα. Δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς. Θέλω να ξεκινήσω και να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο για τα μηνύματα που μας έστειλαν, επειδή δεν βγήκαμε Πέμπτη και Παρασκευή. Δεν είναι δική μας απόφαση ούτε να βγούμε ούτε να μη βγούμε, είναι του καναλιού. Οπότε μπράβο στο κανάλι που θεώρησε ότι Πέμπτη και Παρασκευή ότι δεν έπρεπε να γίνει ψυχαγωγίας. Σήμερα για κάποιον λόγο θεώρησε ότι μπορεί να γίνει ένας τρόπος ψυχαγωγίας. Δεν είναι εύκολο, τα γεγονότα τρέχουν.

Νίκος Μουτσίνας

Μιλάνε, βομβαρδίζουν τα πάντα. Δεν έχω καμία ιδέα για όλα αυτά. Δεν μπορώ να εμπλακώ, το καταλαβαίνετε. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θέλω να έχετε όλοι στο μυαλό σας ότι και αυτό εδώ είναι μια εργασία, όπως πηγαίνετε στην εργασία σας έτσι ήρθαμε και εμείς. Απλά η δική μας είναι πιο του τρελού. Θα προσπαθήσουμε όπως μπορούμε να ξεχαστούμε λίγο από όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία και στη Ρωσία και στον πλανήτη γιατί αφορά τους πάντες. Τα πράγματα είναι αδιανόητα. Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι είμαστε στο 2022 και ξαφνικά μιλάμε για πόλεμο, για βομβαρδισμούς, για μεγάλους εγωισμούς και για πράγματα που δεν γνωρίζουμε”.

Νεότερα Άρθρα

Μαρίνα Σάττι: “Ντρεπόμουν από μόνη μου να έρθει ο μπαμπάς μου να με πάρει”

HerNewskl

Madonna: Τα highlights της ζωής της βασίλισσας της ποπ!

Her News

Γιώργος Αμούτζας: Έχασα ρόλο στις Άγριες Μέλισσες μέσα από τα χέρια μου

Her News b