HerNews.gr
Social News

Ράιαν Ρέινολντς: «Έχω δύο προσωπικότητες. Η μία ελέγχεται από το άγχος μου

Ο αγαπημένος ηθοποιός  Ράιαν Ρέινολντς φαίνεται να κρύβει βαθιά μέσα του κάποιες πληγές. Ένα πράγμα που ξεχωρίζει είναι εκτός από το ταλέντο του, η ζωντάνια. Καθώς όμως εκείνος παραδέχεται πως κρύβει “πολύ” σκοτάδι μέσα του.

Ο ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο “Sunday Morning” του CBS πως «νιώθει ότι έχει δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες μέσα του».

Το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι το άγχος που αντιμετωπίζει. Το οποίο τον οδηγεί πολλές φορές να βγάλει μία εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από αυτό που πραγματικά είναι.

«Θυμάμαι να έχω άγχος σε όλη μου τη ζωή. Κι όταν βγαίνει προς τα έξω, αναλαμβάνει εκείνο, δεν μπορώ να το διαχειριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  περιέγραψε ένα περιστατικό, που συνέβη πριν από την εμφάνισή του στο «Late Night With David Letterman» το 2015.

«Στεκόμουν στα παρασκήνια, πριν ανοίξει η αυλαία και σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω από το άγχος μου. Κυριολεκτικά, ένιωθα ότι μόλις ανοίξει, θα κάνω εμετό και μετά θα συμβεί κάτι πολύ φρικτό», εξήγησε ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας αργότερα, πως είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά στην καριέρα του.

Ωστόσο, όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή και βλέπει τον κόσμο γύρω του, όλες του οι ανησυχίες εξαφανίζονται και μετατρέπεται ξανά σε εκείνον τον «συναρπαστικό τύπο» που έχει αγαπήσει το κοινό.

«Είναι σαν να αναλαμβάνει ο άλλος μου εαυτός. Είμαι άνετος, ξαφνικά. Νιώθω σαν να πέφτουν οι παλμοί μου και η αναπνοή μου ηρεμεί. Βγαίνω έξω κι είμαι άλλος άνθρωπος. Μακάρι να ήμουν πάντα αυτός ο τύπος», είπε ο ηθοποιός.

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της Νίκο Κώτση

HerNews ka

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρέα με το αγαπημένο του κατοικίδιο

Her News

Camila Coelho: “Σε ευχαριστώ θέε μου που μου δίνεις το πιο πολύτιμο δώρο του κόσμου. Δεν ένιωσα ποτέ πιο ευλογημένη”

HerNewskl