HerNews.gr
BRIDE NEWS

Αρχαιοελληνικό Νυφικό: Νιώσε σαν Ελληνίδα Θεά στον γάμο σου!

Αν ψάχνετε για ένα διαχρονικό κλασικό νυφικό,  σας προτείνουμε τα νυφικά που είναι εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα. 

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία η Αφροδίτη ήταν η θεά της ομορφιάς και της αγάπης. Η όμορφη εμφάνιση της μπορούσε να γοητεύσει όποιον την συναντούσε. Και αυτό ακούγεται σαν μια πολύ καλή έμπνευση για το στυλ της ημέρας του γάμου σας. Ήρθε η στιγμή να νιώσετε σαν την Αφροδίτη, και να συγκεντρώσετε όλα τα βλέμματα πάνω σας αυτή την ξεχωριστή μέρα.

rene

Το αρχαιοελληνικό στυλ στα νυφικά είναι σαγηνευτικό με απαλές, λείες γραμμές που αναδίδουν μια μοναδική και γοητευτική ατμόσφαιρα.

Αυτό το στυλ φορέματος (αρχαιοελληνικό νυφικό) τονίζει τη σιλουέτα σας, κάνει  καμπυλωτή την μέση σας και αναδεικνύει τους ώμους και το στήθος σας. Θα νιώσετε με αυτή την επιλογή σαν Ελληνίδα θεά.

Αέρινα φορέματα, με υφάσματα που έχουν μαλακή υφή. Σχέδια που παίζουν με πτυχώσεις και ντραπάρουν στο κορμί ώστε να αναδείξουν τα όμορφα στοιχεία του κάθε σωματότυπου.

rene

Για ένα total Greek Goddess Style επιλέξτε ένα χτένισμα με ανάλαφρες μπούκλες, ή ένα απαλό ψηλό πιάσιμο, με κυματιστές τούφες να χαϊδεύουν το πρόσωπο σας. Στο μακιγιάζ σας, τονίστε με λάμψη τα κόκκαλά σας.

Οι σκιές που θα δώσουν βάθος στα μάτια σας, θα πρέπει να είναι στις αποχρώσεις του μπρονζέ, του χρυσού και του ιριδίζον απαλού πορτοκαλί. Στα χείλη, επιλέξτε ένα απαλό κραγιόν σε nude απόχρωση, και δώστε του την ανάλογη λάμψη με ένα gloss.

Συνδυάστε το νυφικό σας με διακριτικά χρυσά κοσμήματα, με ζώνες ή με βραχιόλια της αρχαιοελληνικής εποχής, που πιάνουν ψηλά στο χέρι μας. Η Vip Collection by Atelier Rene με το αρχαιοελληνικό σύμβολο «Σπείρα», είναι μια υπέροχη επιλογή. Ενώ στα υποδήματα, μπορείτε να φορέσετε λευκά , ψηλά , δετά πέδιλα για να συμπληρώσετε μοναδικά όλο το στυλ σας.

rene

Ο οίκος μόδας Atelier Rene είναι η καλύτερη επιλογή για να σου προσφέρει το νυφικό που πάντα ονειρευόσουν. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Φανταστείτε λοιπόν τον εαυτό σας σε ένα από αυτά τα ονειρικά, αιθέρια νυφικά ελληνικής έμπνευσης. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα ερωτευτείτε.. 

Το αρχαιοελληνικό σχέδιο πάνω στο σώμα δημιουργεί ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Είναι μια τάση αξεπέραστη, μιας και η σύγχρονη γυναίκα αυτό που αναζητά είναι να είναι όμορφη και ταυτόχρονα άνετη μέσα σε αυτό που φοράει.

www.atelierrene.com

https://www.instagram.com/atelierrene/

https://www.facebook.com/AAtelier.Rene

Νεότερα Άρθρα

Γάμος 2022: Όσα πρέπει να ξέρεις για την διοργάνωση

Her News

Tips για να διοργανώσετε τον ωραιότερο Boho γάμο

Her News

Pre Wedding tips για να λάμπεις την ημέρα του γάμου σου

Her News