HerNews.gr
BRIDE NEWS

Tips για να διοργανώσετε τον ωραιότερο Boho γάμο

Αν νιώθετε ότι βλέπετε την Boho αισθητική παντού τον τελευταίο καιρό, δεν κάνετε λάθος: έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένης της μόδας, των κοσμημάτων και των αξεσουάρ, ακόμη και της διακόσμησης του σπιτιού. 

Όσοι γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν το γεγονός ότι το Boho style είναι μια κυρίαρχη τάση στο χώρο του γάμου εδώ και χρόνια. Εορτασμοί εμπνευσμένοι από τη Μποέμ είναι συνήθως χαλαροί, γήινοι και φυσικοί και συχνά διαθέτουν ζεστές ουδέτερες παλέτες χρωμάτων, ρομαντικά ρούχα από δαντέλα και παραθαλάσσιες τοποθεσίες.

Αν και πιθανότατα έχετε δει μια Boho νύφη , μπορεί να μην ξέρετε πώς να διοργανώσετε αυτό το είδος γάμου και ίσως ακόμη και να αναρωτιέστε εάν αυτή η αισθητική εξακολουθεί να είναι επίκαιρη σήμερα.

Σύμφωνα με τη Manda Worthington, ιδιοκτήτρια και δημιουργική διευθύντρια της Mae&Co Creative , ενός γραφείου σχεδιασμού γάμων και παραγωγής εκδηλώσεων, οι Boho γάμοι εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς και σίγουρα έχουν μια θέση στον χώρο του γάμου σήμερα. 

«Εξ ορισμού, «Bohemia» σημαίνει αντισυμβατικό και καλλιτεχνικό», μοιράζεται ο Worthington. «Πιστεύω ότι τα boho-centric σχέδια έχουν απολύτως μια θέση στον κόσμο του γάμου, εάν το όραμα ενός ζευγαριού ευθυγραμμίζεται με την ατμόσφαιρα».

Αν και αυτά είναι υπέροχα νέα για όσους έχουν γούστα Boho, η κύρια ερώτηση που μένει να απαντηθεί τώρα είναι, “Πώς σχεδιάζουν πραγματικά τα ζευγάρια για αυτό το στυλ εκδηλώσεων;” Εδώ, έχουμε αυτό ακριβώς που πρέπει να γνωρίζετε.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για έναν Boho γάμο

Θέλετε να προγραμματίσετε έναν Boho γάμο; Αρχικά, η Worthington συμβουλεύει τα ζευγάρια να επικεντρωθούν σε δύο βασικούς τομείς: τα λουλούδια και τη μόδα. 
Νύφη με νυφικό εμπνευσμένο από vintage δαντέλα και τούλι με μακριά μαλλιά και υπερμεγέθη κορώνα λουλουδιών με ευκάλυπτο, ορτανσίες, μαμάδες και Astible

Όσον αφορά τη μόδα, αναζητήστε κομμάτια που αναδίδουν μια vintage ατμόσφαιρα.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι Boho γάμοι είναι πιο χαλαροί και πολλά ζευγάρια επιλέγουν αιθέρια, αέρινα στυλ.

Για τις νύφες, τα νυφικά με δαντέλα με σιλουέτα γοργόνας ή σε γραμμή Α είναι πάντα εξαιρετικές επιλογές. Οι Boho γάμοι είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για τις νύφες να επιλέξουν ένα στεφάνι λουλουδιών αντί για το παραδοσιακό πέπλο.Όσο για την ενδυμασία του γαμπρού, σκεφτείτε κοστούμια σε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και ελαφριά υφάσματα, όπως λινό.

Χώροι για Boho γάμο

Εκτός από τη μόδα και τα φλοράλ, θα πρέπει επίσης να δώσετε μεγάλη προσοχή στον χώρο σας. Πολλοί Boho γάμοι γίνονται σε παραθαλάσσιες τοποθεσίες, καθώς το σκηνικό προσφέρεται για ξέγνοιαστες τελετές.

Γαμήλια τελετή με επένδυση από χαλί με αποξηραμένες φλοράλ λεπτομέρειες και αταίριαστες καρέκλες

Λεπτομέρειες Boho γάμου 

Εάν σχεδιάζετε έναν μποεμ γάμο, είναι σημαντικό να αποφασίσετε πόσο θέλετε να στηριχτείτε στην αισθητική. Μερικά ζευγάρια προτιμούν να επιλέγουν μερικά μποέμ στοιχεία για να τονίσουν αντί να αγκαλιάζουν την αισθητική σε κάθε λεπτομέρεια.

«Το να διατηρείς το boho αριστοκρατικό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο να μην υπερβαίνεις τη θάλασσα. Δεν χρειάζεσαι κάθε στοιχείο της ημέρας σου για να φωνάξεις “φεστιβάλ”, απλά θέλεις να το νιώθεις συνεκτικό», λέει ο Worthington.

«Νομίζω ότι ο συνδυασμός boho στοιχείων με μοντέρνα στοιχεία μπορεί πραγματικά να εξαλείψει τον παράγοντα «τυρί» με πολλούς τρόπους.
Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λινά τραπεζομάντιλα για τα τραπέζια σας, αλλά επιλέγετε να χρησιμοποιείτε μοντέρνα, κομψά μαχαιροπήρουνα για τις ρυθμίσεις του χώρου σας.
Η αντιπαράθεση στις μικρότερες λεπτομέρειες θα βοηθήσει να φέρει μια ισορροπία στη συνολική σχεδίαση»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι μουσικές επιλογές του γάμου!

Her News

Ιδέες για ένα πρωτότυπο πάρτυ γάμου

Her News

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στον μήνα του μέλιτος σας

HerNews ka