HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Λέχου: “Κανείς ποτέ δεν σε σκέφτεται για κόντρα ρόλο στην ελληνική τηλεόραση”

Κατερίνα Λέχου-hernews

H Κατερίνα Λέχου έκανε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη.

Κατερίνα Λέχου-hernews

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτα στην εκπομπή “”Ελένη” το μεσημέρι της Δευτέρας για όλα. Η ίδια είχε να βρεθεί δύο χρόνια μαζί με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA και αυτή τη φορά έκανε μια αναδρομή.

Έτσι, η Κατερίνα Λέχου μίλησε και για τα επαγγελματικά της και για τα προσωπικά της. Αρχικά, αποφάσισε να σχολιάσει τη συμμετοχή της στη σειρά του ANT1 42 βαθμοί Κελσίου”. Μάλιστα, τόνισε πως:

“Στην τηλεόραση δεν έχω κάνει τέτοιο ρόλο. Μην απορείς. Στο θέατρο κάνω” και συμπλήρωσε για τους λόγους που είπε το ναι:“Ξεκίνησα από το σενάριο. Κοιτάω πάντα τη μεγάλη εικόνα, το δάσος κι όχι το δέντρο. Το δάσος ήταν ωραίο και το δέντρο ήταν υπέροχο. Το διαφορετικό εμένα με θέλει έτσι κι αλλιώς. Τρελαίνομαι. Είναι δέλεαρ. Είναι πρόκληση”.

“Είμαι πάρα πολύ κοκέτα. Θέλω να βγω έξω στο σούπερ μάρκετ και αν είμαι προσεγμένη. Δεν θα βγω με την πιάστρα. Έχω λίγο χαλαρό αμερικάνικο στύλ αλλά προσεγμένο. Δεν θα βγω ποτέ με το χειρότερο ρούχο. Στο θέατρο που πάμε άβαφες για να ετοιμαστούμε, θα κοιτάξω τι θα βάλω. Θέλω να νιώθω εγώ καλά και νομίζω είναι σεβασμός και για τον χώρο μας, για τους ανθρώπους, για αυτούς που έχουμε γύρω μας το πως εμφανιζόμαστε”.

 Κατερίνα Λέχου-hernews
“Είναι θαύμα που μου δώσανε αυτόν τον ρόλο. Κανείς ποτέ δεν σε σκέφτεται για κόντρα ρόλο στην ελληνική τηλεόραση. Κανείς ποτέ. Είναι σπάνιες οι ευκαιρίες, γι’ αυτό και την άδραξα. Δεν θα μου το πρότειναν νομίζω” παραδέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Κατερίνα Λέχου για τον κόντρα ρόλο της στη μίνι σειρά “42 βαθμοί Κελσίου” και πρόσθεσε για τον πιο κόντρα ρόλο που έχει υποδυθεί στην ελληνική τηλεόραση: “Ο ρόλος στο “Νησί” με την έννοια ότι έλεγαν ότι είμαι πολύ αστή και ιντελεκτουέλ για τον ρόλο. Είναι λάθος. Αυτή ήταν δασκάλα. Έτσι κι αλλιώς σε σχέση με τους άλλους ήταν ένα σκαλί παραπάνω. Αυτό όμως το φέρνεις, το κάνεις. Ηθοποιός είσαι”.

Νεότερα Άρθρα

Αυτοψία: Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά τους αρνητές του ρεύματος – Πως είναι η καθημερινότητα χωρίς ρεύμα;

Her News

Κατερίνα Καινούργιου: “Μη ξανακούσω τέτοιες ατάκες να γράφονται πουθενά”

HerNewskl

Κατερίνα Ζαρίφη: «Να μαλώνετε πιο συχνά για να παίρνουμε αποσπάσματα»

HerNews ka