HerNews.gr
BRIDE NEWS

Νυφικά: Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Αν και την ονειρεύεστε καιρό και έχετε ρίξει μια ματιά στις κολεξιόν των οίκων νυφικών δεν ξέρετε τι να επιλέξετε. Η αλήθεια είναι ότι σας αρέσουν πολλά σχέδια αλλά ανησυχείτε αν θα δείχνουν ωραία πάνω σας. Για να μην πελαγώσετε, σας παρουσιάζουμε τα νυφικά που κολακεύουν κάθε τύπο σώματος. Προετοιμαστείτε λοιπόν για τις δοκιμές σας!

Σωματότυπος Κλεψύδρα

Είστε κλεψύδρα αν το σώμα σας παρουσιάζει καμπύλες και είναι αρκετά συμμετρικό ως προς το πάνω (ώμοι και στήθος) και κάτω μέρος του (γοφοί). Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία σας ταιριάζουν οι περισσότεροι τύποι νυφικών καθώς η καλοσχηματισμένη μέση και οι καμπύλες σας εκπέμπουν θηλυκότητα.

Η σιλουέτα σας αναδεικνύεται υπέροχα με ένα νυφικό τύπου γοργόνα που διαγράφει τις καμπύλες σας αλλά και με τα νυφικά σε γραμμή Α. Αν έχετε κάποια κιλά παραπάνω καλό είναι να προτιμήσετε τη γραμμή Α. Αποφύγετε τα αμπίρ νυφικά γιατί θα κρύψουν τη λεπτή

Σωματότυπος Μήλο

Αν το πάνω μέρος του σώματός σας είναι πιο αναπτυγμένο από ότι οι γοφοί σας, τότε πιθανότατα ανήκετε στο σωματότυπο μήλο. Για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα αναδείξτε τα δυνατά σημεία του σώματός σας που είναι το πλούσιο μπούστο, τα λεπτά χέρια και τα καλλίγραμμα πόδια, ενώ αποφύγετε κολλητά νυφικά που θα τονίσουν την περιοχή της κοιλιάς και την απουσία καλοσχηματισμένης μέσης.

Προτιμήστε τα αμπίρ νυφικά που τονίζουν το μπούστο και πέφτουν ανάλαφρα πάνω από την κοιλιά ή ένα μίνι νυφικό που θα τραβήξει τα βλέμματα στα λεπτά πόδια σας. Αν επιλέξετε νυφικό σε γραμμή Α φροντίστε να ανοίγει ψηλά στη μέση και όχι από το σημείο των γοφών. Αποφύγετε τα γοργονέ νυφικά που θα τονίσουν την κοιλιά σας και τα τύπου ballgown φουσκωτά νυφικά που θα σας δώσουν όγκο και θα κρύψουν τους λεπτούς γοφούς σας.

Δείτε περισσότερα στο Ετοιμάζω Γάμο 

Νεότερα Άρθρα

Βάπτιση: Πως να επιλέξεις βαπτιστικό σταυρό

Her News

Ο πολιτικός γάμος γίνεται… ψηφιακός: Μέσω του gov.gr η έκδοση άδειας

Her News

10 YEARS BFW ATHENS & BRIDAL EXPO: O αέρας της Μόδας του Παρισιού θα φυσήξει στο Ζάππειο το Δεκέμβριο

Her News