HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου: H αιχμηρή απάντηση on air στον Αλέξη Κούγια

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

H Kατερίνα Καινούργιου απάντησε στις αιχμηρές κατηγορίες του Αλέξη Κούγια.

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

Μετά τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος εναντίον της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, εκείνη θέλησε να του απαντήσει με τον δικό της τρόπο. Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είπε ανοιχτά:

“”Θα ξεκινήσω με αυτό που είπε για την εκπομπή μας. Είναι μαζί μας και η Άννα Ζηρδέλη που έκανε την συνέντευξη στον Αλέξη Κούγια. Να πούμε πως και στις πρωινές δηλώσεις του πάλι η Άννα ήταν, την έβλεπε. Να πούμε ότι η συνέντευξη που μας έδωσε προχθές ο κ. Κούγιας ήταν 17 λεπτά. Είπε δήλωση, δεν ήταν δήλωση αλλά συνέντευξη και πραγματικά τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Στη 17λεπτη αυτή συνέντευξη μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, όπως η δίκη Λιγνάδη, η υπόθεση Τοπαλούδη που είναι επίσης πολύ σοβαρή και κάποιες υποθέσεις της ζωής του.

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

Ο κ. Κούγιας γνωρίζει καλύτερα από όλους εμάς ότι μια 17λεπτη συνέντευξη δεν μπορεί να παίξει σε μια εκπομπή. Πρέπει να μονταριστει. Τι σημαίνει αυτό; Να κόψουμε κάποιο απόσπασμα. Εμείς κόψαμε ένα απόσπασμα τριάμισι λεπτών που αφορούσε στην υπόθεση του Αλί, γιατί αυτό το θέμα είχαμε, τα υπόλοιπα τα έχουμε κρατήσει για να τα παίξουμε τις επόμενες μέρες. Γιατί κι αυτά που είπε για την υπόθεση Τοπαλούδη είχαν ενδιαφέρον, αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο. Από κει και πέρα δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα από αυτά κύριε Κούγια! Απλά παίξαμε ένα απόσπασμα τρεισήμισι λεπτών. Αν θέλετε να παίξουμε και τα υπόλοιπα, με χαρά, τις υπόλοιπες μέρες θα τα σπάσουμε σταδιακά γιατί υπάρχει και χρόνος σε μια εκπομπή. Το ξέρετε πολύ καλά” .

Kλείνοντας, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε ότι “”επίσης με πολύ χαρά να έρθει εδώ αν θέλει ο κ. Κούγιας να έχει μισή ώρα, ένα ολόκληρο μέρος, να τα συζητήσουμε όλα. Δεν προσπαθήσαμε να διαστρεβλώσουμε τίποτα και ειδικά σε τόσο σοβαρές υποθέσεις που όπως τονίζουμε πάντα ακόμα και ο μεγαλύτερος εγκληματίας -δεν μιλάω για τον Λιγνάδη- έχει το δικαίωμα της υπεράσπισης”.

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Μουτσινάς: “Ρε φίλε, αυτά δεν θα τελειώσουν ποτέ; Το αδερφή δεν είναι πολύ βαρετό; Είναι τόσο παλιακό”

HerNewskl

Μπάγια Αντωνοπούλου για τον σύντροφό της: «Είναι πάντα δίπλα μου σε κάθε μου βήμα»

HerNews ka

Θοδωρής Αθερίδης: «Το γέλιο είναι άυλη φιλανθρωπία. Γι’ αυτό είναι γεμάτος ο Μάρκος Σεφερλής»

Her News b