HerNews.gr
Σχέσεις

Δεν υπάρχει σωστό timing, δείλιασε τη σωστή στιγμή

Το “timing” δε λειτουργεί πάντα ως δικαιολογία, πλέον το έμαθα καλά.

Δεν είναι η πιο ολοκληρωμένη εξήγηση για τις σχέσεις, τα ραντεβού, δε δικαιολογεί την κάθε μη φυσιολογική συμπεριφορά. Και σε καμία περίπτωση δε δίνει το δικαίωμα σε έναν άνθρωπο ξαφνικά να εξαφανίζεται.

timing

Όλοι έχουμε χρησιμοποίησει το “σωστό timing” για την άσχημη συμπεριφορά του. Πώς αλλιώς θα τον δικαιολογήσουμε; Aλήθεια τι σημαίνει σωστή στιγμή; Ποτέ δεν θα έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες, εκτός αν τις δημιουργήσουμε. Ποτέ δε θα εμφανιστεί ο ιδανικός σύντροφος, το νόημα είναι στα μάτια σου να μοιάζει μοναδικός. 

Ο ιδανικός άνθρωπος τη σωστή στιγμή υπάρχει μόνο στα παραμύθια. 

Αυτές οι μικρές ατέλειες, όπως εχω πει ξανά και ξανά στο παρελθόν, είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Ίσως γνώρισες τον λάθος άνθρωπο ή μάλλον τον μη ιδανικό για σένα. Όσοι χρησιμοποιούν το “timing” ως την πιο λογική δικαιολογία είναι γιατί δεν είναι σίγουροι για τα συναισθήματα τους ή δεν ψάχνουν τη σταθερότητα. Σκέφτονται μονάχα το τώρα και αγνοούν τα συναισθήματα των άλλων.

timing
thoughtcatalog

Το timing βασίζεται στο φόβο να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας, τα συναισθήματα μας, το μέσα μας. Είναι εύκολο να κρατάς αποστάσεις και να κάνεις το ταξίδι σου μέσα στο comfort zone σου. Αλλά πότε θα είσαι πραγματικά έτοιμος;

Η επομένη φορά που “η λάθος στιγμή” θα είναι η δικαιολογία του ότι δε θέλει δεσμεύσεις θα σε βρει προετοιμασμένη: Δε θέλει σχέση γιατί δε θέλει να προσπαθήσει. Δε νιώθει το ίδιο με σένα. Δεν είμαστε όλοι για όλους και δε μας εμπνέοουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια συναισθήματα.

Όταν γνωρίσεις εκείνον τον έναν, τότε θα καταάβεις πως δε χωράει καμία δικαιολογία. Τα συναισθήματα δημιουργούνται χωρίς να τα ελέγξεις. Δε μπορείς να τα ελέγξεις, γιατί δε θα μπορέσεις να μείνεις μακριά από αυτόν τον άνθρωπο. 

Η λάθος στιγμή δεν είναι για όλους, μόνο για όσους λάθους ανθρώπους έρθουν στη ζωή σου και δεν εκτιμήσουν την αξία σου. 

Νεότερα Άρθρα

Πως να αυξήσετε με απλούς τρόπους τη συναισθηματική σύνδεση με τον σύντροφο σας

HerNews ka

Όλη η αλήθεια πίσω από εκείνον που σου λέει “θα δούμε πώς θα πάει”

HerNewskl

Απιστία: Οι λόγοι που θα τον κάνουν να σε απατήσει

Her News