HerNews.gr
Σχέσεις

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις αν τον “πιάσεις” να μιλάει με άλλες

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις αν τον "πιάσεις" να μιλάει με άλλες

Άραγε σε απατάει όταν τον πιάνεις να μιλάει με άλλες; Και αν δεν είναι και επίσημα η σχέση σου μπορεί να θεωρηθεί προδοσία; Θα σου απαντήσω αμέσως και δε θα το σκεφτώ καθόλου. Η απάντηση μου είναι θετική!

Αν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ σας και έχετε συμφωνήσει πως θα υπάρχει αποκλειστικότητα, δεν έχει δικαιολογια. Ας μιλήσουμε όμως για το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της ιστορίας. Πώς θα έπρεπε να νιώθεις; Σίγουρα όχι ένοχη! 

 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις αν τον "πιάσεις" να μιλάει με άλλες
thoughtcatalog

Πλέον έμαθα καλά πως για την κακή συμπεριφορά του συντρόφου σας δεν ευθύνεσαι εσύ. Εκείνος έχει την ευθύνη. 

Όταν λοιπόν ξεκόψεις μαζί του και δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να επουλώσει τις πληγές του, τότε θα αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο καθαρά. Και αν ακόμη αναζητάς τους λόγους που το έκανε, για αυτό είμαι εγώ εδώ για να στους απαριθμίσω. Κυρίως όμως, για να σου υπενθυμίσω το “γιατί” δεν πρέπει να γίνει η επανασύνδεση. Ποτέ ξανά!

#1 Η μοναξιά τον ταλαιπωρεί

Όλοι έχουμε νιώσει μόνοι μας ανά διαστήματα και για αυτόν τον λόγο έχουμε και την οικογένεια μας και τους φίλους μας. Αυτός πάλι προτιμά να αντικαθιστά τη συντροφιά των φίλων του με μια γυναικεία παρουσία. Φαντάσου πόσο ρηχή είναι η ζωή του που δεν έχει κανέναν άνθρωπο δίπλα του πέρα από τις στιγμιαία συντροφια του. Μια άγνωστη που νομίζει πως θα καλύψει τα κενά του.

#2 Η επιβεβαίωση για κάποιους είναι το παν

Όσο διαφορετικό και αν φαίνεται, πάλι στο ίδιο θα καταλήξω. Δε μπορεί να τα βρει αυτός ο άνθρωπος με τον εαυτό του. Δεν είναι ευχαριστημένος με τη ζωή του. Και τι ποιο εύκολο να λύσει την ερωτική του ζωή όταν οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της ζωής του είναι σε μια μπερδεμένη κατάσταση; Η επιβεβαίωση πρέπει να έρχεται από τον ίδιο μας τον εαυτό, διαφορετικά πρέπει να αναζητήσουμε πιο σοβαρές αιτίες.

 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις αν τον "πιάσεις" να μιλάει με άλλες

#3 Θέλει να περνάει την ώρα του

Πόσες φορές θα χρειαστεί να το πω; Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ ρηχός και δεν έχει καμία ουσιαστική ασχολία. Η δουλεια του, η οικογένεια του, τα χόμπι του, ο προσωπικός χρόνος με τον εαυτό του…δε συγκαταλέγονται στο λεξιλόγιό του. Πόσο όμορφο είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω από μερικά βαρετά μηνύματα σε ξένες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

#4 Mιλάει με άλλες γιατί νιώθει ανασφάλεια

Όταν αναφέρομαι στον όρο “ανασφάλεια” μιλάω για τους ανθρώπους που θέλουν κάποιον να τους μιλάει ή να βρίσκονται μαζί τους κάθε μέρα, όλη μέρα. Δε μπορείς να βοήθησεις τον άλλον να μη νιώθει ανασφάλεια, όταν αισθάνεται σα μικρό παιδί. Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να αρχίσει να μεγαλώνει και φυσικά δεν είναι δική σου ευθύνη.

#5 Είναι φτιαγμένος για τα “λίγα”

Κάποιοι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για τα μέτρια και δε μπορούν να διαχειριστούν όσα τους δίνεις. Θέλουν το εφήμερο, γιατί γνωρίζουν κατά βάθος μέσα τους πως δε μπορούν να διαχειριστούν τα μεγάλα αποθέματα αγάπης. Δε μπορούν να κάνουν κάτι σοβαρό με καμία κοπέλα, γιατί δεν έχουν την ικανότητα να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Αν εκείνος προσπαθήσει να σε πείσει πως η δειλή συμπεριφορά του οφείλεται στο γεγονός πως έχει πληγωθεί πολύ, μην τον πιστέψεις. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει μάθει να εκτιμά. Αν μιλάει με άλλες ακόμη και σε αυτην την ηλικία, δε θα είναι ποτέ έτοιμος για κάτι αληθινό.

Τα “ψευτίκα” είναι πιο βολικά πιο εύκολο…Και εσύ είσαι φτιαγμένη για την ένταση και τον έρωτα. Δε νομίζεις πως διαφέρετε λίγο;

Νεότερα Άρθρα

Συμπεριφορές που δηλώνουν ότι ένας άντρας είναι ερωτευμένος μαζί σας

HerNews ka

Απιστία: Οι επικίνδυνες φάσεις στη ζωή ενός ζευγαριού

HerNews ka

Πώς να ασκήσετε εποικοδομητική κριτική στον σύντροφό σας

Her News