HerNews.gr
Σχέσεις

Συμπεριφορές που δηλώνουν ότι ένας άντρας είναι ερωτευμένος μαζί σας

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι η αγάπη είναι επιλογή, όχι απλώς συναίσθημα. Όταν ένας άνθρωπος σε ερωτεύεται, ξέρει τα πάντα για σένα.

 Σε βλέπει στα καλύτερα και στα χειρότερα σου, αλλά σε επιλέγει ανεξάρτητα. Φυσικά, θα πρέπει να ελκύεστε ο ένας από τον άλλο καθώς δεν θέλετε κάποιον που σας απωθεί.

Ωστόσο, η αληθινή αγάπη χρειάζεται δουλειά και απαιτεί χρόνο και αφοσίωση. Πώς ξέρετε αν ένας άντρας σας έχει δώσει πραγματικά την καρδιά του ή είναι απλώς γοητευμένος με την ομορφιά σας; 

1. Του αρέσει να βρίσκεται κοντά σου

Το να σε ελκύει κάποιος σημαίνει ότι θέλεις να είσαι κοντά του. Οι ερωτευμένοι άντρες χρησιμοποιούν συχνά κάθε δικαιολογία για να είναι στο πλευρό σας. Θέλουν να κάθονται κοντά σας στα ραντεβού και το κάνουν με κάθε τρόπο.

2. Σας προσέχει όταν μιλάτε

Το να σε ακούω να μιλάς δεν είναι το ίδιο με το να σε ακούω αληθινά. Οι άνδρες με «επιλεκτική» ακοή δεν θέλουν να συμμετέχουν σε συζητήσεις. Σύμφωνα με μια μελέτη η ενεργητική ακρόαση οδηγεί σε μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη σχέση. Μάλλον ερωτεύονται αν ενδιαφέρονται για τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

3. Σας συστήνει στους φίλους του

Οι άντρες έχουν τη συνήθεια να “πειράζουν” ο ένας τον άλλον για πιθανούς συντρόφους. Μερικοί τύποι θέλουν να κρατούν χωριστά τους φίλους τους και την προσωπική τους ζωή. Οπότε αν ο σύντροφός σας σας γνωρίσει στους φίλους του σημαίνει ότι το βλέπει σοβαρά.

3. Επικοινωνούν συνέχεια μαζί σας

Δεν υπάρχει τρόπος να έχετε μια ουσιαστική σχέση εάν εσείς και ο σύντροφός σας δεν επικοινωνείτε. Ένας ερωτευμένος άνδρας δεν θα αφήσει μέρα να περάσει χωρίς να σας στείλει ένα μήνυμα ή να σας πάρει κάποιο τηλέφωνο για να δει πως είναι η μέρα σας και πως είστε εσείς.

4. Κάνουν συμβιβασμούς στη σχέση

Οι σχέσεις είναι ένας αμφίδρομος δρόμος όπου και οι δύο σύντροφοι δίνουν και παίρνουν. Όταν ο σύντροφός σας επιμένει να κάνει τα πάντα με τον δικό του τρόπο, δεν είναι δίκαιο για εσάς. . Ένας ερωτευμένος άντρας είναι πρόθυμος να κάνει συμβιβασμούς για να σας κάνει ευτυχισμένες και για να δώσει γερές βάσεις στην σχέση σας.

5. Σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια

Σε κάθε γυναίκα αρέσει να νιώθει ασφάλεια στην αγκαλιά του άντρα της. Πρέπει να ξέρεις ότι θα σε υπερασπιστεί ακόμα και όταν πρόκειται για οικογένεια και φίλους. Η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη είναι ζωτικής σημασίας για τη σχέση σας.

Όταν μια γυναίκα αισθάνεται ανεπιθύμητη… φεύγει!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τελικά ο έρωτας κρατάει για πάντα;

Her News

3 λόγοι που οι εσωστρεφείς χτίζουν πιο δυνατές σχέσεις

HerNews ka

3 βήματα για να πεις στο σύντροφό σου ότι χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από την σχέση σας

Her News b