HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Γερονικολού: “Νομίζω ότι ένας από τους λόγους που δεν θα ήθελα να παντρευτώ είναι ότι θα μου έλειπε ο μπαμπάς μου”

Η Κατερίνα Γερονικολού θέλησε να μιλήσει για την απώλεια που τη σημάδεψε. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν μικρή.

Κατερίνα Γερνικολού

Η ίδια θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” και στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσου στην ΕΡΤ1. Αρχικά, θα μιλήσει για τη συμμετοχή της στη σειρά “κι όμως είμαι ακόμα εδώ” τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “είναι η πρώτη σειρά που, δεν είμαι ψώνιο αλήθεια, αλλά βλέπω δυο φορές κάθε επεισόδιο!“.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Γερονικολού θα μιλήσει για την απώλεια που τη στιγμάτισε μέχρι και σήμερα. Εκείνη έχει χάσει τον πατέρα της όταν ήταν ακόμη ηλικία 13 ετών. Η συγκεκριμένη απώλεια την έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και στο θέμα του γάμου, καθώς είπε ότι:
Νομίζω ότι ένας από τους λόγους που δεν θα ήθελα να παντρευτώ είναι ότι θα μου έλειπε ο μπαμπάς μου στην τελετή. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι δυστυχισμένη“.
Κατερίνα Γερνικολού

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Βάλλης: Εξηγεί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” ποιοι είναι οι πλέον δημοφιλείς Ελληνικοί προορισμοί διακοπών

HerNews ka

Άντζελα Γκερέκου: «Στα 1000 χρόνια βγαίνει μια ψυχή σαν τον Τόλη»

Her News

Εύη Βατίδου: Σε νέα σχέση η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια – Εκείνη 47, εκείνος 35 – Όλα όσα είπε

Her News b