HerNews.gr
Ταξίδια

Ρόδος: Με υψηλές προσδοκίες ξεκινά η τουριστική σεζόν – Έφτασαν οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ

Ξεκίνησε χθες, Κυριακή η τουριστική σεζόν στο νησί της Ρόδου, με τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ στο αεροδρόμιο «Διαγόρας», και ήδη έχουν ανοίξει οι πρώτες ξενοδοχειακές μονάδες για την φιλοξενία των τουριστών.

Για την εξέλιξη της σεζόν υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες στις τάξεις των τοπικών τουριστικών παραγόντων, αλλά και εύλογες ανησυχίες λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία και των παρενεργειών του.

Χθες, είχαν προγραμματιστεί συνολικά 9 πτήσεις, ενώ τους πρώτους υποδέχτηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Ρόδου.

Το πρώτο αεροσκάφος από το εξωτερικό τροχοδρόμησε στη Ρόδο από Γερμανία και συγκεκριμένα από τη Φρανκφούρτη, με την εταιρία “Super Transport”. Λίγες ώρες αργότερα, στις 12.50 αναμένεται η επόμενη άφιξη από το Μπριστολ (Αγγλία) με την Easy Jet, στις 16.55 η Ryanair από Μπεργκαμο (Ιταλία)

Έπονται οι εξής πτήσεις μέσα στην ημέρα:

18.55 Ryanair από Stansted (Λονδίνο), 19.15 Ryanair από Charleroi (Βέλγιο), 20.15 Ryanair από Μάντσεστερ (Αγγλία), 21.35 Ryanair από East Midlands (Αγγλία), 22.05 Easy Jet από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ (Αγγλία) και τέλος μία ακόμη πτήση στις 23.00 της Ryanair από Μπολόνια (Ιταλία).

Συνολικά, αναμένονται 38 τσάρτερ τις ημέρες του Μαρτίου ενώ αρκετές είναι και οι προγραμματισμένες πτήσεις για τον Απρίλιο.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τήνος: Πρώτη θέση στις επιλογές των ανεξερεύνητων νησιών

Her News

Νυμφαίο: Χωριό βγαλμένο από παραμύθι- Ιδανικός προορισμός για οικογενειακή απόδραση

HerNews ka

Καραϊβική: Διακοπές μόνο για ανθρώπους που βγάζουν 70.000 δολάρια

Her News