HerNews.gr
Social News

Ελεονώρα Μελέτη: “Μια “νεκρή” από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο”

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

H Ελεονώρα Μελέτη πήρε θέση για την υπόθεση στην Πάτρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις. 

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι συγκλονισμένη με τις εξελίξεις για τον θάνατο των τρίων παιδιών. Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου λόγω της ανίχνευσης κεταμίνης από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης, έκαναν πολλούς χρήστες να πάρουν θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πήρε ανοιχτά θέση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα έγραψε πως:

Έβλεπα ειδήσεις: “Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της”. Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη “μητέρα”, η λέξη “κόρη” και η λέξη ¨”δολοφονία”. Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα. Μια “νεκρή” από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει. Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη“.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: Απολαμβάνει τις βουτιές της, λίγο πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Her News

Dua Lipa: Μεταμορφώνεται σε γοργόνα με μπλε μαλλιά για την νέα ταινία της “Barbie”

HerNews ka

Άγγελος Μπράτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος του από το GNTM

Her News b