HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αναζητήσεις που «δείχνουν» τη διαδρομή της φονικής κεταμίνης

«Φύλλο και φτερό» έχουν κάνει οι Αρχές τις ηλεκτρονικές συσκευές της Ρούλας Πισπιρίγκου για να βρούν στοιχεία της φονική κεταμίνης. Προκειμένου να βρουν, αν κρύβονται σε αυτές ένοχα… μυστικά σχετικά με τη «διαδρομή» της κεταμίνης. Της φονικής ουσίας που σε συνδυασμό με άλλες και μάλιστα σε τοξική δόση, οδήγησαν την 9χρονη Τζωρτζίνα στον θάνατο.

Τη στιγμή που η 33χρονη μητέρα υποστηρίζει πως ούτε καν γνωρίζει, τι είναι η κεταμίνη, οι online αναζητήσεις της «δείχνουν» τις ύποπτες κινήσεις της. Με τις Αρχές να «δένουν» ακόμη περισσότερο το κατηγορητήριο.

Οι ίδιοι κύκλοι εκτιμούν ότι η Ρούλα αγόρασε την κεταμίνη από το dark web. Ωστόσο οι έρευνες σχετικά με το από που και πως προμηθεύτηκε την ουσία συνεχίζονται… Στο «κάδρο» έχουν μπει και άλλα πρόσωπα, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, η κεταμίνη να παραδόθηκε από χέρι σε χέρι, τη στιγμή που κυκλοφορούν πληροφορίες που θέλουν κτηνίατρο να παίζει ρόλο – κλειδί.

Παράλληλα, οι Αρχές «διαβάζουν» το γεγονός πως η μικρή Τζωρτζίνα θάφτηκε μαζί με ένα τάμπλετ. Με την μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, να επικαλείται πως το παιδί έπαιζε συνέχεια με αυτό. Η αστυνομία θεωρεί ιδιαίτερα κρίσιμη την πληροφορία αυτή, ενώ λέγεται πως αναμένεται εισαγγελική εντολή για την εκταφή του κοριτσιού, ώστε οι Αρχές να πάρουν στα χέρια τους το θαμμένο τάμπλετ.

Ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς

Και ενώ η υπόθεση θεωρείται έτσι κι αλλιώς «δεμένη» από τις Αρχές, τη στιγμή που ανιχνεύτηκε η θανατηφόρα ποσότητα της κεταμίνης στον οργανισμό του παιδιού. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η Τζωρτζίνα «έσβησε» μέσα σε μόλις 20 λεπτά ενώπιον της μητέρας της και μόνο. Αφού ήταν οι δυο τους στον θάλαμο τη μοιραία στιγμή. Εντούτοις, η Ρούλα ρίχνει τις ευθύνες στους γιατρούς. Διαμηνύοντας μέσα του ενός εκ των δικηγόρων της πως εκείνοι έκαναν κακή χρήση της ουσίας.

«Ερευνούμε την πορεία που ακολούθησε η κεταμίνη, ποιος την προμηθεύτηκε με και ποιον τρόπο και πώς την χρησιμοποίησε. Η κεταμίνη είναι μια ουσία που διακινείται με πολύ αυστηρό και ελεγχόμενο τρόπο και δεν μπορεί κανείς να την προμηθευτεί στο εμπόριο.

Μπορεί να χρησιμοποιήθηκε από κάποιον χωρίς δόλο και ίσως δούμε κάποιες ανατροπές». Αυτά δήλωσε χθες από τη ΓΑΔΑ, όπου επισκέφτηκε την κατηγορούμενη ο Όθωνας Παπαδόπουλος, ο ένας εκ των συνηγόρων.

«Υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση τόσο των γιατρών, όσο και των νοσηλευτών. Αντίθετα δεν υπήρξε ποτέ στη διάθεση της κατηγορουμένης. Είναι μια ουσία που δεν διατίθεται ελεύθερα στο εμπόριο, δεν μπορεί να την βρει ο καθένας. Χορηγείται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ακριβώς λοιπόν αυτό είναι και το μυστικό που θα λύσει όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή αιωρούνται» πρόσθεσε.

«Η ίδια υποπτεύεται ότι είναι ουσία που υπήρχε ήδη στο νοσοκομείο και χορηγήθηκε στα πλαίσια κακής χρήσης της από αυτούς που ήταν υπεύθυνοι για τη νοσηλεία του παιδιού» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Όπως είπε, υπάρχουν περιστατικά και εξελίξεις που έχουν επηρεάσει ψυχολογικά την εντολέα του, ενώ με δίκη του παρότρυνση θα συναντηθεί με τους προηγούμενους νομικούς παραστάτες της.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Σημίτης: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο αδερφός του πρώην Πρωθυπουργού

HerNews ka

Μαρία Συρεγγέλα από Κρήτη: Έχουμε πειστεί για τη δύναμη της γυναίκας στην οικονομία

Her News

«Ευχαριστώ που επιμένετε για να βρεθεί ο γιος μου…» – Η μητέρα του Άλεξ Μεσχισβίλι στο «Φως στο Τούνελ»

Her News