HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πληροφορίες ότι χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο στο κελί της – Σπεύδει Εισαγγελέας στις φυλακές Κορυδαλλού

Σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού . 

Πιο συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν τις 9 έφτασε από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού , όπου θα κρατηθεί σε ειδικό κελί. Η ίδια μετά την πολύωρη απολογία της χθες , κρίθηκε προφυλακιστέα.

Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο στο κελί της, στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ στο σημείο σπεύδει Εισαγγελέας!

 

Υπόθεση Πάτρας

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τη μεταγωγή της από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Στις φυλακές Κορυδαλλού έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο κράτησης για την 33χρονη μάνα των τριών παιδιών από την Πάτρα διότι είναι ανεπιθύμητη από τις κρατούμενες. Θα διαμείνει σε ειδικά διαμορφωμένο κελί που δεν έχει αριθμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΔΩ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, η 33χρονη θα κρατηθεί για δύο 24ωρα σε πλήρη απομόνωση ώστε να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού.  Στη συνέχεια θα γίνει η μεταφορά της στην 6η Πτέρυγα των φυλακών. Η μεταφορά θα γίνει στο ένα από τα δύο κελιά που έχουν ειδικά διαμορφωθεί για περιπτώσεις γυναικών που φέρονται να έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα. 

 

Η 33χρονη θα προαυλίζεται και θα σιτίζεται μόνη της, ενώ δεν θα υπάρχει ούτε καν οπτική επαφή με τις υπόλοιπες κρατούμενες. Σε ό,τι αφορά στον προαυλισμό της, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνεται σε συγκεκριμένες ώρες. Ούτως ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε επαφή με άλλες κρατούμενες.

Γιατί κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου και μεταφέρετε στις φυλακές Κορυδαλλού;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην χώρα μας. Κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνα. Η κατηγορία αφορά χορήγηση κεταμίνης, που αποδεικνύεται μοιραία για τον ανθρώπινο οργανισμό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Πόσο κόστισαν οι σουίτες των γαλαζοαίματων

Her News

ΑΑΔΕ: Ενημερώνει τους φορολογούμενους για κακόβουλο λογισμικό που τάζει «επιστροφή φόρου»

Her News

Αυτό το ελληνικό νησί είναι ο δεύτερος καλύτερος προορισμός για μήνα του μέλιτος στον κόσμο

HerNews ka