HerNews.gr
Travel & more

Μιλάνο: Πως πέρασα 4 ημέρες στην πρωτεύουσα της μόδας

Μιλάνο για 4 ημέρες, μία υπέροχη ιδέα για διακοπές με φίλες! Εάν λοιπόν έχετε στη διάθεσή αποφασίστε να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι μέχρι το Μιλάνο και σίγουρα με την επιστροφή σας θα νοιώθετε ότι λείπετε για μία εβδομάδα και ότι έχετε περπατήσει για ένα μήνα. 

Η πλατεία Duomo
Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα γιατί πρώτον είναι ο μόνος τρόπος να απολαύσετε και να θαυμάσετε πραγματικά την μεγαλειότητα της πλατείας. 

Ο καθεδρικός ναός του Μιλάνο
Ο καθεδρικός ναός του Μιλάνο ή Douomo Cathedral, είναι πραγματικά εκπληκτικό αξιοθέατο τόσο σε μέγεθος όσο και σε ομορφιά. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους καθεδρικούς της Ευρώπης και ο 5 μεγαλύτερος χριστιανικός ναός του κόσμου, αξίζει να τον επισκεφτείτε. 

Η περιοχή Navigli
 Είναι hipster περιοχή γεμάτη καφέ, μπαράκια και υπαίθριες αγορές και ένα πολύ ινσταγραμικο μέρος για φωτογραφίες! Ιδανική για να φάτε του σκασμού σε ένα από τα πολλά μαγαζάκια που προσφέρουν happy hour aperitivo. 

Η λίμνη Como

Η λίμνη Como είναι η τρίτη μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας και έχει ένα ιδιαίτερο σχήμα που θυμίζει ανάποδο Υ. Χωρίζεται στο παρακλάδι του Como, το παρακλάδι του Lecco, το άνω μέρος και το κεντρικό. Η λίμνη Κόμο είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής λίμνη της Ιταλίας και έγινε ακόμη δημοφιλέστερη όταν ο George Clooney,αποφάσισε να αγοράσει ένα σπίτι εκεί.

Και μην ξεχνάς, μόνοι ταξιδεύουμε πιο γρήγορα….. όμως με παρέα το ταξίδι είναι πιο όμορφο. 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

 Μουσείο άλατος: Το πρώτο θεματικό μουσείο στην Ελλάδα!

Her News b

Τι δεν πρέπει να κάνεις στις διακοπές σου

Her News b

Οδηγός για να φας αν μένεις στο κέντρο

Her News