HerNews.gr
Beauty

Skincare: Οι μεγαλύτερες τάσεις για την άνοιξη στον μοναδικό κόσμο της ομορφιάς

Το skincare επιτάσσει να ακολουθείς τις νέες εξελίξεις στον μοναδικό κόσμο της ομορφιάς.

skincare

Πώς μπορείς να αισθανθείς πιο όμορφη από ποτέ και να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου, όπως της αξίζει; Τα προϊόντα περιποίησης ολοένα και εξελίσσονται και εμείς θα σου αποκαλύψουμε τον τρόπο να κάνεις την πιο αποτελεσματική skincare ρουτίνα και να αποκτήσεις μια αψεγάδιαστη όψη.

Φέτος την άνοιξη η μινιμαλιστική φιλοσοφία είναι αυτή που επικρατεί και προωθεί τη χρήση των απολύτως απαραίτητων φορμουλων περιποίησης.

# Cleansing balm

Το νέο προϊον καθαρισμού που λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά στο δέρμα.  Οι celebrities του Hollywood λατρεύουν τα cleansing balms. Όταν το εφαρμόσεις, εφάρμοσε το νέρο και άπλωσε το ώστε να αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ και λιπαρότητας. Μπορεί να εφαρμοστεί και στην περιοχή των ματιών και είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος.

# Εξατομικευμένα skincare προϊόντα

Aν είσαι beauty addict, τότε σίγουρα θα γνωρίζεις πως τα εξατομικευμένα skincare προϊόντα είναι must. Οι top facials τα προτείνουν και ενδείκνυνται για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες. Μια επίσκεψη στον δερματολόγο θα σε πείσει, αφού θα σου συστησεί τα προϊόντα που ταιριάζουν στο δέρμα σου. 

skincare

# Περιποίηση στη γραμμή στο πηγούνι

To TikTok φέρνει ολοένα και περισσότερα beauty hacks και η Bella Hadid έκανε για ακόμη μια φορά τη διαφορά. Τονιζόντας πως έχουμε παραμελήσει τη γραμμή στο πηγούνι, αφού λόγω των ατελειώτων ωρών στο κινητό δύναται να δημιουργηθούν ρυτίδες και μερική χαλάρωση.  Φυσικά, δεν πρέπει να αμελείς την περιοχή του λαιμού που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη. Το συγκεκριμένο ανοιξιάτικο trend έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 830 εκατομμύρια clicks αναζήτησης. Eμείς θα συμφωνήσουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις και θα αρχίσουμε κιολας να υιοθετούμε αυτή τη τάση!

Είσαι έτοιμη να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης και να παρατηρείς 

 

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Χριστοπούλου: Φόρεσε με τον πιο μοντέρνο τρόπο το eyeliner!

HerNewskl

Πως θα κάνετε το καλύτερο μακιγιάζ για τo ρεβεγιόν!

Her News

Slicked-back Hair: Η πιο κομψή τάση για μακριά μαλλιά

HerNewskl