HerNews.gr
Ψυχολογία

Ελεύθερη και ωραία: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα

Έλα και δεν θέλω ηττοπάθειες. Έχεις ανοίξει το άρθρο με πόνο καρδιάς αλλά κατα βάθος να ξέρεις ότι είναι για το καλό σου. Ελεύθερη και ωραία λοιπόν…

Χώρισες  Οκ. Είναι μια δύσκολη συνθήκη που σηκώνει κουβέντα αλλά πριν πέσεις στο πάτωμα και κλαις δίχως αύριο σκέψου τα θετικά της κατάστασης της οποίας βρίσκεσαι. 

Γκομενίζεις. Απλά, λαϊκά, επαρχιώτικα. Μιλάς με όποιον θέλεις, ότι ώρα θέλεις και ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση σου. Βγαίνεις ραντεβού και αν κάτι δε σου κάνει λες Thank you, next. 

 

Δεν απολογείσαι σε κανέναν και για τίποτα. Ούτε γιατί σου έστειλε ο Χ στο Instagram ούτε γιατί μέθυσες χθες βράδυ. Σκέψου τώρα να έχεις πάει στα μπουζούκια και να πρέπει να απολογηθείς γιατί ανέβασες αυτό το story με έναν φίλο σου. Απαπαπα, καταπιέση αγάπη μου.

Κανονίζεις Σαββατοκύριακα με φίλες χωρίς τύψεις και ενοχές. Αποφασίζεις Πέμπτη βράδυ ότι την Παρασκευή μετά τη δουλειά θέλεις να πας ΣΚ σε ένα ωραίο μέρος. Μόνη και ελεύθερη. Υπάρχει πουθενά άλλου αυτό; Να σου κλείσει το κινητό από μπαταρία και να μην έχεις έννοια να βρεις φορτιστή γιατί πρέπει να δίνεις ραπόρτο στο ταίρι. ΟΥ Α ΟΥ. 

Θες να ακούσεις ένα τραγούδι και να κλάψεις δυνατά γιατί θυμήθηκες το Νέμο ή που δεν έγραψες καλά στις πανελλήνιες. Χωρίς να εξηγήσεις γιατί κλαις. Είσαι μόνη σου στο σπίτι και θες να κλάψεις ρε αδερφέ. Μόνη σου. Σκέψου πόσες φορές καταπίεσες αυτό το συναίσθημα της λύτρωσης.. θα σου πω εγώ, άπειρες. 

Θα είσαι στραβωμένη γιατί έτσι ξύπνησες και δεν θα έχεις κανέναν να σε ρωτάει εμμονικα τι έχεις και τι έχεις και θα πρέπει να απαντάς αυτό το κλισέ “Τίποτα”. Το γυναικείο “τίποτα” είναι πραγματικό. Τίποτα δεν έχουμε, απλά δεν σας συμπαθούμε ιδιαίτερα εκείνη την ώρα.

Έρχεται καλοκαίρι, είσαι ελεύθερη και ωραία. Μην σε πιάνει απελπισία. Δες τα θετικά και συνέχισε την ζωή σου!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ο κανόνας της αναθεώρησης: Με αυτόν τον τρόπο θα μάθεις να ακούς τους άλλους!

HerNewskl

Οι τρόποι για να διαχειριστείς τους τοξικούς ανθρώπους γύρω σου

Her News

Μουσική: Γιατί πρέπει να ακούμε σε καθημερινή βάση

Her News b