HerNews.gr
Social News

Rihanna: To tweet που δημιουργεί φήμες ότι ο A$AP Rocky την απάτησε με τη σχεδιάστρια των Fenty

Rihanna

H Rihanna έχει βρεθεί στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος τον τελευταίο καιρό λόγω της εγκυμοσύνης της.

Rihanna-hernews

Ωστόσο, ένα δυσάρεστο νέο έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες. Πιο συγκεκριμένα οι fans της διαδίδουν πως η διάσημη τραγουδίστρια και ο A$AP Rocky χώρισαν. Ο λόγος ήταν πως ένα tweet που έχει γίνει viral αποκαλύπτει πως εκείνος την απάτησε με μια συνεργατιδά της, τη σχεδιάστρια παπουτσιών για το brand Fenty, Amina Muaddi.

Το tweet ανέφερε χαρακτηριστικά για το συμβάν με αυτήν και την αγαπήμενη Riri πως:

Η Rihanna κι ο A$AP Rocky χώρισαν. Η Rihanna τον χώρισε αφού τον έπιασε να την απατά με τη σχεδιάστρια παπουτσιών Amina Muaddi. Η Amina είναι σχεδιάστρια των παπουτσιών που κυκλοφορεί η Fenty και η Rihanna συχνά φορά παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για εκείν. Aπό το δικό της brand. Ο A$AP Rocky και η Amina δεν γνωρίστηκαν τώρα, καθώς έβγαιναν χρόνια πριν και επίσης συνεργάστηκαν στην δική του κολεξιόν παπουτσιών. Οι δυο τους ήρθαν κοντά στο εστιατόριο Craigs στο Los Angeles. Κι όλα αυτά χωρίς φωτογραφίες, χωρίς video και χωρίς κάποια αναφορά σε πηγές”.

Αμέσως μετά από αυτήν την ανάρτηση, έγιναν εκατομμύρια retweets και likes. Μάλισρα, σύμφωνα με το Kurrco, η διάσημη pop τραγουδίστρια τον έπιασε επ’αυτοφώρω. Ωστόσο, εκείνη συνεχίζει να τον ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Rihanna

Εκείνη φαινόταν ευτυχισμένη μαζί του και μάλιστα στο τελευταίο τεύχος της Vogue εκείνη είχε αναφερθεί στη σχέση τους και τα συναισθήματα της, καθώς στο παρελθόν οι δύο τους υπήρξαν φίλοι. Μάλιστα, εκείνη είπε πως “οι άνθρωποι δεν βγαίνουν εύκολα από τη ζώνη των φίλων με μένα. Σίγουρα μου πήρε καιρό να ξεπεράσω το πόσο πολλά ξέρω για εκείνον και πόσο καλά με ξέρει εκείνος, γιατί επίσης ξέρουμε πόσο μπορεί να μπλέξουμε εμείς οι δύο”.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή ανάρτηση για την ονομαστική εορτή του γιού της

Her News

Adele: Η αντίδρασή της σε “φίλτρο” θαυμάστριας έγινε viral – “Τι έκανες στο πρόσωπό μου;”

Her News

Δέσποινα Βανδή: «Ερωτεύτηκα & θεώρησα τίμιο απέναντι στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου, να χωρίσω»

Her News b