HerNews.gr
Fitness

Γιατί ο χορός είναι το καλύτερο είδος γυμναστικής

Ο χορός πέρα από το ότι θα σε κάνει να ιδρώσεις, θα σε βοηθήσει να χτίσεις δυνατούς μύες, γερό κορμό και καλλίγραμμά χεριά. 

Ο χορός δεν γυμνάζει όμως μόνο το σώμα σου, γυμνάζει και το μυαλό σου καθώς το κρατά σε εγρήγορση.

Καταρχάς, το μεγάλο πλεονέκτημα σε μια προπόνηση χορού στο σπίτι είναι ότι μπορείς να χορέψεις όπως θες και όπου θες!

Όταν αισθάνεσαι άγχος ή δεν μπορείς να βρεις το κίνητρο να σηκωθείς από τον καναπέ, μια προπόνηση αερόβιου χορού μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις προκλήσεις της ημέρας.

Επίσης, με τον χορό είναι σχεδόν αδύνατο να βαρεθείς, αφού διασκεδάζεις τόσο πολύ χορεύοντας, ο χρόνος περνάει και δεν συνειδητοποιείς καν ότι έχεις τελειώσει με την προπόνηση σου μετά το μάθημα χορού.

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του χορού είναι ότι γυμνάζει το σώμα χωρίς να μας εξουθενώνει, κάνει την ώρα να περνάει ευχάριστα και δημιουργικά, μας προσφέρει συνέχεια καινούργιες προκλήσεις, μας κρατάει σε εγρήγορση και μας εκτονώνει από τα άγχη της καθημερινότητας.

Τέλος,  το σώμα να μην γυμνάζεται τόσο έντονα και επίπονα όπως στο γυμναστήριο, ωστόσο από τους πρώτους μήνες θα δείτε σίγουρα μεγάλη διαφορά στο σώμα σας, στις αντοχές σας και στη διάθεση σας και θα ψάχνετε διαρκώς καινούργιους τρόπους να διευρύνετε τους χορευτικούς σας ορίζοντες.

Λοιπόν τι λες, χορεύουμε

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Αντικείμενα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για προπόνηση στο σπίτι

Her News

Δροσεροί καλοκαιρινοί χυμοί για τον καύσωνα

Her News

4 διατροφικοί μύθοι που καταρρίπτονται

Her News b