HerNews.gr
Ελλάδα

Σοκάρει η αντίδραση της Πισπιρίγκου όταν ξεψύχησε η Τζωρτζίνα – «Αλλάζουν όλα αν αποδειχθεί ότι Μαλένα και Ίριδα δεν ήταν παιδιά του Μάνου»

Με κομμένη την ανάσα η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Αυτό που σοκάρει περισσότερο, οσο περνούν οι μέρες και νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είναι η απαθής στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και του Μάνου Δασκαλάκη κατά τη διάρκεια της -ανείπωτης για κάθε γονιό- απώλειας των παιδιών τους.

Τεστ DNA για να αποδειχθεί αν ήταν πατέρας των παιδιών αναμένεται να κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Εντύπωση έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος πλέον κατηγορεί ανοιχτά την πρώην σύζυγό του για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ενδέχεται να κάνει τεστ DNA προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Ίριδα και η Μαλένα είναι δικά του παιδιά.

Μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη δήλωσαν στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», ότι μέχρι στιγμής το ζήτημα της πατρότητας και της εξέτασης DNA είναι πρώιμο.

Ψυχρή και αμετανόητη η Ρούλα Πισπιρίγκου

ρουλα-πισπιριγκου-πατρα

Οι ίδιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να διενεργηθεί εξέταση DNA και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερη φάση.

Κατερινόπουλος: Ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά του

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Star ήταν λάβρος κατά του Μάνου Δασκαλάκη λέγοντας ότι «ήταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι’ αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA».

«Και ο ίδιος είχε εκφραστεί πριν μερικές μέρες, αν δεν κάνω λάθος, σε κάποια διένεξη που είχε με τη Ρούλα Πισπιρόγκου, ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά. Σημασία έχει να αποδειχθεί ότι είναι δικά του τα παιδιά» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο αν αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν ήταν δικά του, τότε αλλάζει και η κατεύθυνση της αστυνομικής και δικαστικής έρευνας.

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως».

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις πληροφορήθηκε την παραπάνω πληροφορία, εξέφρασε την πρόθεση να καταθέσει μήνυση.
«Όταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός» είπε άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον.

«Δε θα καταφέρει τίποτα» δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα εξής λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!
Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» υποστηρίζει πως δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί για πρώτη φορά δικαστικά εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη.
Επ’ αυτού έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της Οθωνα Παπαδόπουλο και τα πάντα μένει να αποδειχτούν στην πράξη.

Πηγή: Parapolitika.gr

Νεότερα Άρθρα

Πέθανε από κορονοϊό η ηθοποιός Φρύνη Αρβανίτη

Her News b

Επιχορήγηση 14.800 ευρώ για νέους επιχειρηματίες-Ποιούς αφορά, αναλυτικά οι δόσεις

Her News b

Άστατος ο καιρός του Σαββάτου – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Her News