HerNews.gr
Ελλάδα

Άστατος ο καιρός του Σαββάτου – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Ο καιρός θα παρουσιάσει «διπλό πρόσωπο» κατά την διάρκεια του Σαββάτου. Οι καιρικές συνθήκες θα χωρίσουν την επικράτεια στα δύο.

Συγκεκριμένα, από τις περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, κατά μήκος της κορυφογραμμής της Πίνδου, στα ορεινά τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και της κεντρικής Πελοποννήσου θα έχουν από το απόγευμα του Σαββάτου βροχές, μπόρες και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός με αίθριες καιρικές συνθήκες.

Στις περιοχές που θα σημειωθούν οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, και θα κυμανθεί στους 32 – 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα ανατολικά ηπειρωτικά ο υδράργυρος θα είναι στους 36 – 38 βαθμούς, τοπικά θα αγγίξει και τους 40.

Η πρόγνωση για Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην περιοχή της Αττικής ο καιρός θα είναι αίθριος με ηλιοφάνεια, την θερμοκρασία στους 24 – 36 βαθμούς Κελσίου, νοτιάδες με 3 – 5 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις και θα επικρατήσουν μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 23 – 34 βαθμούς Κελσίου, νοτιάδες ως και 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών

Την Κυριακή βελτιώνεται ο καιρός. Αναμένονται βορειοδυτικοί άνεμοι στο Ιόνιο και νοτιάδες στο Αιγαίο. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Δευτέρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Debate: Η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, οι μπηχτές και τα συμπεράσματα

Her News

Σεληνιακό ημερολόγιο Μαρτίου 2024: Πότε υπάρχει πανσέληνος αυτόν τον μήνα;

HerNews ka

Τέμπη – Ραγίζει καρδιές η αδερφή της Ιφιγένειας: «Θα δώσω στο μωρό μου το όνομά της»

HerNews ka