HerNews.gr
Σχέσεις

Ενδιαφέρεται για εμένα; Η γλώσσα του σώματος μας απαντά

Θα ήταν ωραίο αν ο τύπος που σου αρέσει έκανε απλώς την πρώτη κίνηση, αλλά μερικές φορές κουράζεσαι να περιμένεις. Αλλά εκτός από τα υπερβολικά προφανή σημάδια, πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται για φιάσκο; Η γλώσσα του σώματος θα ρίξει φως στην υπόθεση.. 

Τι μας λέει λοιπόν η γλώσσα του σώματος;

Τα μάτια

Αυτό συμβαίνει επειδή η ωκυτοκίνη και η ντοπαμίνη, γνωστές και ως «ορμόνες της αγάπης», περνούν ορμητικά στο σώμα σας όταν βλέπετε κάποιον που σας αρέσει. Αυτό το τεράστιο κύμα ορμονών κάνει τις κόρες των ματιών σας να διαστέλλονται και να φαρδαίνουν. Αν παρατηρήσετε ότι αυτό συμβαίνει μαζί , είναι ξεκάθαρο ότι είναι τρελός για εσάς. Επίσης, αν είστε αρκετά κοντά για να δείτε τα μαύρα μέρη των ματιών του να γίνονται τεράστια, τότε μάλλον είστε αρκετά κοντά για να τον φιλήσετε, οπότε τι περιμένετε;

Η νευρική κίνηση με τα ρούχα

Συνήθως είναι αρκετά χαλαρός και δεν είναι ιδιαίτερα ματαιόδοξος για την εμφάνισή του. Ωστόσο, όταν εμφανιστείτε, ξαφνικά ανησυχεί για την εμφάνισή του και αρχίζει να προσαρμόζει τα ρούχα του, ή να φτιάχνει τα μαλλιά του.. Θα πρέπει να τον ενημερώσετε ότι πιστεύετε ότι αυτό το μικρό κομμάτι μαλλιών που πετάει πάντα είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένο.

Τα χείλη

Θα μπορούσε απλώς να είναι στεγνά τα χείλη του. Αλλά αν συνεχίσει να το κάνει, προσπαθεί υποσυνείδητα να επιστήσει την προσοχή σας στα χείλη του. Μπορεί επίσης να συνεχίσει να κοιτάζει προς τα κάτω στο στόμα σας, δηλώνοντας ότι απλώς περιμένει τη στιγμή που θα μπορέσει να σας φιλήσει. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσε απλώς να βιαστεί και να συνεχίσει με αυτό, αλλά μπορεί να εξαρτάται από εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Σε χώρισε ξαφνικά; Πώς να το διαχειριστείς

Her News

Πώς να επιβιώσετε σε μια σχέση μεγάλης απόστασης και να την κάνετε να λειτουργήσει

HerNews ka

Να τον προσέχεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα του έδινα όλο τον κόσμο

HerNewskl