HerNews.gr
Social News

Έλενα Τσαγκρινού: Πρώτη δημόσια φωτογραφία με τον DJ Stephan

τσαγκρινου

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι η δημοφιλής καλλιτέχνης που απασχολεί το κοινό με το δεινό ταλέντο της και την άψογη επαγγελματική της εμφάνιση κάθε φορά. Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, φημολογείται ότι δεν είναι πλέον μόνη.

Μάλιστα, έχοντας χωρίσει μετά από 5 χρόνια σχέσης από τον Mike, η Έλενα Τσαγκρινού φημολογούνταν ότι έβγαινε εδώ και λίγο καιρό με τον DJ Stephan. Μια πρόσφατη δημοσίευση στο Instagram λοιπόν, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή τη φήμη.

Πιο συγκεκριμένα, ο DJ Stephan δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, μία φωτογραφία που έχει στην αγκαλιά του την Έλενα Τσαγκρινού και εκείνη του απάντησε στην ανάρτηση με μία καρδούλα.

tsagkrinou

Aναφορικά με τον χωρισμό της από τον Mike, μετά από πέντε χρόνια σχέσης, η Έλενα Τσαγκρινού είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες, πως ήταν μια απόφαση που πήραν από κοινού.

Οι δηλώσεις της δημοφιλούς τραγουδίστριας

«Ήταν μια κοινή απόφαση. Αποφασίσαμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας ο καθένας χωριστά και όλα καλά μεταξύ μας. Έχουμε περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάναμε κάποιες συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι όλα καλά. Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ όμορφες γιατί δεν προέκυψε κάτι άσχημο, δεν υπήρξε τσακωμός», είχε πει η Έλενα Τσαγκρινού και πρόσθεσε:

«Ο κάθε άνθρωπος που σου έχει προσφέρει κάτι στη ζωή σου και τον κρατάς στην καρδιά σου και τον αγαπάς, γι’ αυτά που έχετε ζήσει μαζί», ανέφερε η ίδια η Έλενα, ενώ τόνισε πως «είναι άδικο να αισθάνεσαι ότι έχει δικαιώματα σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις χωρίσει στο πως θα συνεχίσει εκείνος τη ζωή του».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Μπέλλα: Τι απαντά για τις πλαστικές – “Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν”

Her News b

Κάτια Ζυγούλη: Τα τρυφερά λόγια της για τα γενέθλια για τον Απόλλωνα!

Her News

Kourtney Kardashian: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας»

HerNews ka