HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα: Αυτός βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη για την κεταμίνη

Ο άνθρωπος ο οποίος βοήθησε την Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη της αναφορικά με τις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο, έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές.

Την ίδια ώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να καταρρίψει τις κατηγορίες που τη βαραίνουν σχετικά με την χορήγηση κεταμίνης, αναφέροντας πως αυτή η ουσία χορηγήθηκε στην μικρή Τζωρτζίνα δύο φορές στο νοσοκομείο του Ρίο όπου νοσηλευόταν, την περασμένη χρονιά.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν σχετικά οι κ.κ. Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, και Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής, αλλά και ο δημοσιογράφος της της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ο άνθρωπος που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστές και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν.
Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδκαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο.

«Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

«Ιατροδικαστικά μπορούμε να εντοπίσουμε την κεταμίνη και ένα χρόνο μετά»
«Η κεταμίνη χρησιμοποιείται συνήθως από αναισθησιολόγους στα νοσοκομεία, για να βοηθήσει κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων να μην πονάει το παιδί.
Υπάρχει καταγραφή των δόσεων και των φαρμάκων που χορηγούνται στον ασθενή σε όλα τα νοσοκομεία. Δεν μπορεί ένα φάρμακο να χορηγηθεί χωρίς να έχει καταγραφεί. Η κεταμίνη χρησιμοποιείται και στην ανάνηψη, σε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό.
Ιατροδικαστικά μπορούμε να εντοπίσουμε την κεταμίνη και ένα χρόνο μετά, στα μαλλιά, αλλά δεν έχει πλέον δράση. Τα φάρμακα χορηγούνται σύμφωνα με το βάρος του παιδιού. Η δόση αυτή που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα ήταν πολύ ισχυρή», εξήγησε ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης.

«Έχω πει πολλές φορές ότι αυτή είναι μια υπόθεση που θα κριθεί στις ιατροδικαστικές εκθέσεις και στην άρση του απορρήτου των συσκευών. Παράλληλα, θα έχουμε ανάδειξη της υπόθεσης και από τις ανακριτικές αρχές, αλλά και από τη ρήξη της σχέσης του ζευγαριού», ανέφερε από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Δίκη Τοπαλούδη: Διεκόπη για τρίτη φορά – Αρνήθηκαν 4 δικηγόροι να υπερασπιστούν τους δολοφόνους και βιαστές της Ελένης

Her News

Δραματική νύχτα στον Βόλο: Υπερχείλισε ο Κραυσίδωνας και «πνίγηκε» η πόλη

HerNews ka

Σχέδιο «θερμοστάτης»: Σε λίγο οι ανακοινώσεις για το bonus

Her News b