HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα – Αποκάλυψη Tlive: Πότε χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Οι αποκαλύψεις για την υποθέση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο  δεν έχουν τέλος. Σε μία νέα αποκάλυψη για αυτήν την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας και σχετικά με την κεταμίνη προχώρησε σήμερα το μεσημέρι το T-live του Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού, στις 15 Απριλίου 2021, πολλούς μήνες δηλαδή πριν η 9χρονη Τζωρτζινάκη αφήσει την τελευταία της πνοή, χορηγήθηκε κεταμίνη.  Για τη διατήρηση της καταστολής. Καθώς η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη μέσα στη ΜΕΘ.

Τότε, οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διασώσουν ό,τι μπορούσαν από τον εγκέφαλο της Τζωρτζίνας. Καθώς είχε υποστεί ανακοπή και επανήλθε μετά από 55 λεπτά.

Όσον αφορά στην ποσότητα που χορηγήθηκε στην 9χρονη ήταν μία φαρμακευτική δόση. Δηλαδή λιγότερο από μία αμπούλα που της δόθηκε εκείνη την ημέρα.

Όπως έγινε γνωστό, μετά τον θάνατό της τον Ιανουάριο του 2022, η ποσότητα που βρέθηκε στο αίμα της ήταν 10 με 15 αμπούλες κεταμίνης.

Η μονάδα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου διαθέτει αυστηρά, σύμφωνα με πληροφορίες της Γιώτας Κηπουρού, τρεις αμπούλες κεταμίνης που βρίσκονται ασφαλισμένες και κλειδωμένες στο φαρμακείο της κλινικής. Όταν μάλιστα χρησιμοποιείται μία από αυτές, αντικαθίσταται μόνο με την υπογραφή του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Εβδομάδα πληρωμών: Τι καταβάλλεται από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ

Her News

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Συντετριμμένη η σύζυγός του Άννα Μαρία

HerNews ka

Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Δωρεά 300 κιλών κρέατος στην UNESCO υπό την ηγεσία του Γιώργου Βάλλη

HerNews ka