HerNews.gr
Μόδα

Met Gala 2022: Το αξεσουάρ που θα γίνει must-have item το καλοκαίρι

Met Gala 2022

To Met Gala 2022 δημιούργησε τις νέες τάσεις της επόμενης σεζόν και ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και το must-have αξεσουάρ για όλα τα it girls.

To Met Gala 2022 εγκαινίασε το δεύτερο μέρος της έκθεσης “In America: An Anthology in Fashion” στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης και οι extra δόσεις λάμψης και φινέτσας δε θα μπορούσαν να λείψουν πό αυτό με έμπνευση από το “The Gilded Age” που παραπέμπει στις εποχής της οικονομικής ευημερίας στην Αμερική τον 19ο αιώνα. 

Met Gala 2022

Ο δυναμισμός ήταν το στοιχείο εκείνο που χαρακτηριστιζεί το Met Gala 2022. Φυσικά, εκτός από τα fashion looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί, τα beauty looks ήταν εξίσου μοναδικά. 

Ωστόσο, η μόδα δεν αφορά μόνο τα outfits, αλλά και τα αξεσουάρ. Το αξεσουάρ εκείνο που αναδείχθηκε δικαίως ο βασιλιάς της βραδιάς ήταν η royal τιάρα, το πιο αριστοκρατικό αξεσουάρ. 

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ αγαπήθηκε από αρκετές celebrities στο event και ανάμεσα σε αυτές ήταν η Anna Wintour, Chief Content Officer, global editorial director της Condé Nast και hostess του Met Gala 2022. 

Met Gala 2022

Eπίσης, η οικοδέσποινα της βραδιάς, Blake Lively έδειξε την ιδιαίτερη προτίμηση της σε αυτό. Τέλος και ο  Hamish Bowles, editor-in-chief του περιοδικού World of Interiors φόρεσε μια royal τιάρα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Schiaparelli Couture Show ss 2024: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Zendaya

HerNewskl

Fashion tips για γυναίκες με petite σιλουέτα

Her News

Jennifer Lopez: Η iconic εμφάνισή της με Valentino δημιουργία

HerNewskl