HerNews.gr
Μόδα

Schiaparelli Couture Show ss 2024: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Zendaya

Zendaya

Η Zendaya έκλεψε την παράσταση στο πρόσφατο Schiaparelli Couture Show ss 2024, αποδεικνύοντας ότι είναι μια εκρηκτική παρουσία με προχωρημένο στυλ.

Zendaya

Το νέο της look συνδυάζει ένα κομψό κούρεμα με μυτερές αφέλειες και ολόισια μαλλιά. Eπίσης, η ίδια επιλέγει ένα μαύρο κολλητό ζιβάγκο με κρυφό κορσέ, δημιουργώντας μια διακριτική κλεψύδρα στο σώμα.

Επιπλέον, η μακριά ίσια μαύρη φούστα με την dramatic ουρά δίνει μια θηλυκή και εντυπωσιακή πινελιά, ενώ οι διάφανες μαύρες κάλτσες προσθέτουν μια sexy πινελιά στο look. Η εμφάνισή της είναι ένα απόλυτο fashion statement, που αναμένουμε να δούμε και στο Dune 2.

Schiaparelli Couture Show ss 2024: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Zendaya

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Schiaparelli (@schiaparelli)

Φυσικά, δε μπορούμε να ξεχάσουμε το ότι η ίδια είχε ποζάρει ως Νίκη της Σαμοθράκης μέσα στο Λούβρο. Αυτό συνέβη για για τη νέα καμπάνια της Lancôme για μια συλλογή προϊόντων μακιγιάζ.

Επίσης, στο βίντεο της καμπάνιας η Zendaya περιφέρεται ανάμεσα σε αριστουργηματικά γλυπτά του Λούβρου μέχρι που φτάνει στη Νίκη της Σαμοθράκης.

«Για μένα, η στάση της Νίκης της Σαμοθράκης δείχνει μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Αποτελεί ένα ισχυρό σύμβολο και αυτό για ‘μένα είναι η αληθινή ομορφιά. Να εμπνεόμαστε από τη δική μας ιστορία… Και να δώσουμε στον εαυτό μας φτερά και να τον ενδυναμώσουμε». Αυτά ανέφερε  η Zendaya σε ανακοίνωσή της.

Επίσης, στην καμπάνια συμμετείχαν και άλλες σταρ που ποζάρουν σαν αρχαίες θεότητες, «αντιγράφοντας» τα εμβληματικά αγάλματα του μουσείου.

Brow Lamination: Η beauty τάση που λατρεύει η Zendaya

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Regals Jewelry: Γίνε η Μούσα των Χριστουγέννων με λάμψη και κομψότητα

Her News

Högl: Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ρίχνει μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον

Her News

Prada: Το πρώτο «διπλό» show μάγεψε τον πλανήτη

Her News