HerNews.gr
Μόδα

Faux Κοσμήματα: 3 tips για να παραμείνουν λαμπερά

necklace

Τα αληθινά κοσμήματα μπορεί να είναι η αδυναμία των περισσότερων γυναικών, αλλά και τα faux κάνουν πάντα εντύπωση αν είναι προσεγμένα.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες προμηθεύονται faux κοσμήματα. Οι λόγοι για να τα επιλέξεις είναι πάρα πολλοί. Καταρχήν είναι άκρως οικονομικά. Έτσι μπορείς να πάρεις ποσότητα. Ειδικά τους καλοακιρινούς μήνες που γεμίζουμε τα χέρια μας, τον λαιμό μας και τα πόδια μας με διάφορα κοσμήματα τα faux μπορούν  να βοηθήσουν την τσέπη μας. Επίσης είναι πλέον πολύ εύκολα να τα βρεις, σε κάθε μαγαζί που επιλέγεις. 

necklace

Αυτό που χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα faux κοσμήματα είναι οι αλλεργίες, αλλά και η φροντίδα τους. Πολλοί οργανισμοί, δεν δέχονται όλα τα είδη κοσμημάτων. Αλλά και να τα δέχονται, τα κοσμήματα αυτά, αν δεν τα προσέξουμε μαυρίζουν. Πως λοιπόν θα τα φροντίσουμε;

Μαγειρική σόδα & αλάτι

Άπλωσε αλουμινόχαρτο στη βάση ενός μπολ και πρόσθεσε 1 κ. σ. μαγειρική σόδα και 1 κ. σ. αλάτι. Στη συνέχεια, ζέστανε ένα φλιτζάνι με νερό στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά και άδειασε το στο μπολ. Ανακάτεψε καλά τα υλικά και άφησε τα να δράσουν για 1 περίπου λεπτό. Βούτηξε μέσα τα κοσμήματα που αρχίζουν να χάνουν το χρώμα τους και δες τα να ξαναζωντανεύουν, με τις βρομιές να στέκονται πάνω στο αλουμινόχαρτο.

Κέτσαπ

Όσο λαχταριστή κι αν είναι, κρατήσου στο ύψος σου και αντί για τις τηγανητές πατάτες πρόσθεσε μια ποσότητα κέτσαπ σε ένα βαμβάκι και τρίψε με αυτό τα προβληματικά σημεία. Στα σημεία που η μαυρίλα επιμένει πιάσε τη οδοντόβουρτσα, εκείνη μπορεί καλύτερα… Τέλος, καθάρισε καλά με ένα φρεσκοπλυμένο πανί.

necklace

Διάφανο βερνίκι

Στην περίπτωση που τα δαχτυλίδια ή τα πλακέ βραχιόλια σου μαυρίζουν την επιδερμίδα, δοκίμασε να απλώσεις δυο πλούσιες στρώσεις από διάφανο βερνίκι και περιόρισε τη μη αισθητική αλλά και την ανθυγιεινή τους δράση. Και κάπως έτσι, τα αγαπημένα σου κομμάτια θα ζήσουν λιγάκι παραπάνω!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Mad VMA 2023: H Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε ξεκάθαρα την πιο στυλάτη εμφάνιση της βραδιάς

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Η εκθαμβωτική εμφάνιση στο Φεστιβάλ στις Κάννες

HerNewskl

Πρωτοχρονιά = δώρα! Η GIFT CARD by Digalakis είναι το ωραιότερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Her News