HerNews.gr
Μόδα

Mad VMA 2023: H Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε ξεκάθαρα την πιο στυλάτη εμφάνιση της βραδιάς

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί εμφανίστηκε στα Mad VMA 2023 κάνοντας  μια εκθαμβωτική εμφάνιση που ξεχώρισε από τις υπόλοιπες που είδαμε.

Ζενεβιέβ Μαζαρί-hernews

H αγαπημένη μας επέλεξε ένα μοναδικό  μαύρο αέρινο φόρεμα που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της και διακοσμημένο με λαμπερά κρύσταλλα. Η ίδια έδειχνε απόλυτα κομψή και σικάτη.

Mad VMA 2023: H Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε ξεκάθαρα την πιο στυλάτη εμφάνιση της βραδιάς

Πιο συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει στη μουσική αυτή βραδιά ένα εντυπωσιακό στράπλες μάξι φόρεμα του σχεδιαστή Costarellos. Το φόρεμα είχε ένα corset top που αγκαλιάζει το σώμα, ενώ οι τούλινες στρώσεις σε μια υπέροχη απόχρωση baby blue προσέδιδαν μια αέρινη και μοναδική αίσθηση.

Η εμφάνιση της Ζενεβιέβ ολοκληρώθηκε με λεπτομερή κοσμήματα που προσέθεσαν λάμψη και φινέτσα. Στα χέρια της φόρεσε μερικά sculptured κοσμήματα, τα οποία προσέδωσαν μια μοντέρνα πινελιά και ένα ξεχωριστό στυλ. Ακόμη, φόρεσε εντυπωσιακά cuff σκουλαρίκια σε ασημί απόχρωση που προσέθεσε μια δόση λάμψης και προσέφερε μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνισή της.

Η εμφάνιση της ήταν μια απόδειξη ότι η μόδα μπορεί να είναι κομψή, και παράλληλα άνετη και αυθόρμητη χωρίς ίχνος περιττών λεπτομερειών. 

Το hair look της ήταν εξίσου εντυπωσιακό, με τα μακριά και λαμπερά μαλλιά της να πέφτουν σε μπούκλες που αναδείκνυαν το πρόσωπο της. Το μακιγιάζ ήταν σε φυσικούς τόνους, επικεντρώνοντας την προσοχή στα χαρακτηριστικά της με λεπτομέρειες που αναδείκνυαν τα μάτια και τα χείλη της.

Σε μια βραδιά που η μόδα δεν προκάλεσε τόσο θετικές εντυπώσεις, η εμφάνιση της Ζενεβιέβ Μαζαρί ξεχώρισε ως ένα παράδειγμα προς μίμηση. 

Genevieve Majar

MAD VMA 2023: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Denim Skirt: Πως θα φορέσεις το trend της Άνοιξης 2022;

Her News b

Δαχτυλίδια: Τι σημαίνει το δάχτυλο στο οποίο τα φοράτε;

Her News

Kim Kardashian: Δημιούργησε βρώσιμα εσώρουχα με καραμέλες για τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka