HerNews.gr
Ελλάδα

Καβάλα: Την έσφιξε σαν «τανάλια», τη ζήλευε παθολογικά – Αύριο το τελευταίο αντίο στην 43χρονη φαρμακοποιό

Ανήμερα της γιορτής της μητέρας αγαπημένα πρόσωπα θα πουν το τελευταίο αντίο στην 43χρονη φαρμακοποιό από την Καβάλα, που «έσβησε» στα χέρια του συζύγου της, ο οποίος τη ζήλευε παθολογικά και σύμφωνα με όλες τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις, είχε προσχεδιάσει την άγρια δολοφονία της, αφότου εκείνη του είχε ζητήσει διαζύγιο, έχοντας μάλιστα δρομολογήσει τις διαδικασίες.

Η κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας, με την τοπική κοινωνία να δηλώνει συγκλονισμένη από την άγρια γυναικοκτονία, που έχει ως αποτέλεσμα δύο ανήλικα παιδιά, μόλις 10 και 6 ετών, να μένουν ορφανά από μητέρα.

Την ίδια ώρα, ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Καβάλας, καθώς είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή του. Έχει δεχτεί και την επίσκεψη κλιμακίου αστυνομικών του Α.Τ Νέστου, οι οποίοι χθες τουλάχιστον προσπάθησαν να του αποσπάσουν τις πρώτες κουβέντες, σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Οι κάμερες θα «μιλήσουν» για τα τελευταία λεπτά της ζωής της

Η κατάσταση του γυναικοκτόνου, ωστόσο, δεν του επιτρέπει ακόμα την οποιαδήποτε επαφή γι’ αυτό και οι αστυνομικοί περιμένουν την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να είναι σε θέση να μιλήσει με λεπτομέρειες για όλα όσα συνέβησαν εντός του φαρμακείου της 43χρονης, μέρος των οποίων έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχείρησης.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας και έχει ενταχθεί στο φάκελο με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και θα περιλαμβάνουν την δικογραφία.

Εκεί φαίνονται όλες οι κινήσεις του ζευγαριού, καθώς και τα τελευταία λεπτά της ζωής της φαρμακοποιού που μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν για εκείνη όλοι όσοι την γνώριζαν ως άνθρωπο και επαγγελματία.

Χέρια – «τανάλια»

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και την ανακοίνωση της αστυνομίας ο θάνατος της 43χρονης ήταν ασφυκτικός και προκλήθηκε από τα χέρια του 55χρονου, τα οποία λειτούργησαν σαν «τανάλια». Από την πίεση ο ιατροδικαστής εκτός από τα σημάδια στον λαιμό της εντόπισε και κάταγμα του υοειδούς οστού.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καρχαρίας 5 μέτρων κάνει «βόλτες» γύρω από τη βάρκα ψαρά στο Γύθειο (Βίντεο)

HerNews ka

Χανιά: Ανοίγει κοινωνικό κομμωτήριο από σήμερα στην πόλη

Her News

Mad Clip: Νεκρός από τροχαίο

Her News b