HerNews.gr
Σχέσεις

4 tips για να φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση και απόλυτη σιγουριά

couple

Θέλεις να είσαι όπως ακριβώς ονειρεύτηκες τον εαυτό σου σε ένα ραντεβού; Θες να φλερτάρεις χωρίς άγχος και γεμάτη αυτοπεποίθηση;

Αν απάντησες ναι στις 2 προηγούμενες ερωτήσεις, τότε ακολούθησε τα παρακάτω βήματα την επόμενη φορά που θα νιώσεις ότι θέλεις να φλερτάρεις:

Να είσαι αυθεντική

Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Θέλεις το άλλο άτομο να γνωρίσει εσένα, έτσι δεν είναι; Όχι έναν άνθρωπο ψεύτικο. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο αυθεντική γίνεται ώστε να μπορέσει να σε γνωρίσει. Ακόμα και αν δεν τα βρείτε δεν πειράζει. Όλα είναι μέσα στη ζωή. Δε χρειάζεται να δείξεις ένα ψεύτικο εαυτό προκειμένου να αρέσεις σε όλους. Το ζητούμενο δεν είναι να αρέσεις σε όλους, αλλά σε αυτούς που σου αρέσουν.

couple

Eye Contact

Μπορεί να σου ακούγεται απλό, αλλά είναι πολύ σημαντικό. Το να κοιτάς κάποιον στα μάτια δε δείχνει μόνο ότι σου αρέσει, αλλά και πως τον ακούς. Πρόσεξε όμως. Μην τον κοιτάζεις έντονα και επίμονα. Κοίταξέ τον με βλέμμα φυσικό και χαλαρό. Δε θέλεις να τον τρομάξεις, αλλά να καταλάβει πως έχει κερδίσει την προσοχή σου.

Άσε την κουβέντα να σε πάει…

Μη σκέφτεσαι πως πρέπει να συζητήσεις για συγκεκριμένα πράγματα. Άσε τη κουβέντα να κυλήσει και να σε οδηγήσει από μόνη της. Είναι λογικό να είστε και οι δύο αγχωμένοι καθώς είναι το πρώτο σας ραντεβού, αλλά μη φορτώνεις τον εαυτό σου με παραπάνω άγχος. Θα ξεκινήσετε να μιλάτε για ένα θέμα και στην πορεία θα προκύψουν και άλλα θέματα συζήτησης. Είναι κάτι που θα έρθει φυσικά, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις ούτε και να αγχωθείς για αυτό.

couple

Χαμογέλα

Το χαμόγελο καθώς μιλάς με κάποιον μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο ραντεβού. Δείχνει στον άλλον πως είναι ξεχωριστός και πως περνάς καλά μαζί του. Του δίνει το οκ πως όσα λέει και κάνει είναι σωστά και πρέπει να συνεχίσει να τα κάνει. Το ξέρω πως το φλερτ σε δυσκολεύει και σε αγχώνει, αλλά δε θα έπρεπε. Προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω, θα δεις πως θα γίνει πολύ πιο εύκολο. Μη ξεχνάς να το απολαμβάνεις!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί ερωτεύεσαι αυτόν που δεν σε θέλει!

Her News b

Σχέσεις: Πως να του κεντρίσω το ενδιαφέρον;

Her News b

Μπορούμε να αποφύγουμε την απιστία; Και πώς;

Her News