HerNews.gr
Γνώμες

Όμορφες μέρες, να τις ζεις

ζωη

Ουου, από ημέρες της εβδομάδας άλλο τίποτα. Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη κ.ο.κ. Μέρες που έρχονται και φεύγουν βιαστικά. Αχ λίγο να τις έπιανες και να τις κράταγες. Άντε, ας μη τις κρατήσεις, να τις ζήσεις όμως ε!

Γιατί η καθημερινότητα δεν σε ρωτάει. Θα έρθει και θα σου φέρει και εκείνο και το άλλο και την υποχρέωση που έχεις να βγάλεις και την αμέτρητη δουλειά που παλεύεις να μπαλανσάρεις και τα βράδια με φίλους και έρωτες και ποτά και βόλτες. Και όλα θα στα φέρει. Οι μέρες θα στα φέρουν.

Της Κωνσταντίνας Ροϊδοπούλου

Η μεγαλύτερη μαγεία, είναι να καταφέρεις να τις ζεις. Να είσαι εκεί σε κάθε σου στιγμή, είτε την έχεις επιλέξει, είτε όχι. Είτε την έχεις διαμορφώσει εσύ, είτε όχι. Δεν πειράζει φίλη και φίλε αν δεν έρχονται όλα ρόδινα στη ζωή.

life

Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν έρχεται εύκολα και ρόδινα. Συν τοις άλλοις οι εποχές που διανύουμε είναι απίστευτα έντονες στις εκφάνσεις τους. Όμως είσαι εδώ και είμαι εδώ. Και δεν έχει αιώνιο μετά. Έχει το μετά που σου λέει ο φίλος σου για να πάτε να πιείτε μια μπύρα. Και το μετά που σου λέει το αγόρι σου ή η κοπέλα σου για να κάνετε εκείνη τη συζήτηση. Αλήθεια την κάνατε;

Το μετά είναι το τώρα που έρχεται σε λίγα λεπτά και η μέρα που έχει 24 ώρες και σου λέει να τις αδράξεις. Ακόμη και τον ύπνο. Ναι, ναι. Να τον αδράξεις. Σπάνια κοιμόμαστε πια 8ωρο. Είναι απαραίτητο όμως για τον οργανισμό.

Ξέρεις που θέλω να καταλήξω; Στο ότι η ζωή είναι αυτή εδώ που ζεις τώρα. Και ναι έχει δυσκολίες, τρέξιμο και καθημερινότητα που περιλαμβάνει τα πάντα. Όμως η ζωή σου είναι δική σου και έχεις την ικανότητα να την φτιάξεις με βάσει τα δικά σου θέλω και τις απολαύσεις. Δύσκολο, εύκολο, την έχεις την ικανότητα και δεν σου φεύγει.

life

Ο ανθρώπινος νους όλα τα μπορεί. Και αν τα μπορεί ο νους, τα μπορεί και το σώμα. Άκουσε εσένα και κάνε πράξη τα θέλω σου. Ζήσε και νιώσε τις στιγμές που έρχονται και που ήδη τελικά είναι εδώ.

Τι λες, αφήνεις το άρθρο για να πιούμε μια παγωμένη μπύρα;

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Νέος Μήνας: Φεβρουάριε, ας είσαι διαφορετικός

Her News

Οι άνθρωποι είναι σαν τους φάρους. Έχουν μια σκοτεινή & μια φωτεινή πλευρά

Her News b

Το δεν σου μιλάω είναι κακοποίηση;

Her News