HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έλενα Χριστοπούλου: “Θα μιλήσουν τα κανάλια όταν έρθει η ώρα. Έχουμε κάνει κάποιες ωραίες κουβέντες”

Έλενα Χριστοπούλου-hernews

H Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν απέκτησε δικά της παιδιά, αλλά και στο σχόλιο που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Έλενα Χριστοπούλου-hernews

Καλεσμένη στην εκπομπή ” OPEN WEEKEND” μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου για το επόμενα επαγγελματικά της βήματα αλλά και για το ότι ο Λάκης Γαβαλάς χαρακτήρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως “πιόνι”. Αρχικά, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

 “Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι κι αυτό, πολλά τηλέφωνα, πολλές συναντήσεις, πολλές σκέψεις. Πλησιάζουν οι διακοπές και θα κάτσω να σκεφτώ εκεί. Θα μιλήσουν τα κανάλια όταν έρθει η ώρα. Έχουμε κάνει κάποιες ωραίες κουβέντες για το “My Style Rocks” και είμαστε σε μια ωραία σειρά. Το αγαπώ. Έχω περάσει πολύ ωραία. Γενικά έχω ωραίες αναμνήσεις με πολλή αγάπη”.

Έλενα Χριστοπούλου

Στη συνέχεια, μίλησε για το κεφάλαιο της μητρότητας, καθώς εξομολογήθηκε ότι:

“Προφανώς επειδή δεν έκανα παιδιά. Δεν τα κατάφερα να κάνω παιδιά οπότε όσο περνάει ο καιρός ρίχνω λίπασμα σε αυτή τη δουλειά και από δουλειά έχει γίνει και οικογένεια. Είναι μια σχέση πολύ δυνατή με τους συνεργάτες μου. Φυσικά και υπάρχουν φιλίες στον χώρο μας, αν δεν έχεις κόμπλεξ. Τις λατρεύω όλες, είναι νέες, όμορφες, φρέσκιες. Λατρεύω που είναι κορίτσια που πατάνε στα πόδια τους. Δεν στηρίζονται σε κάποιον άλλον. Με κάνουν να τους βγάζω το καπέλο. Το κεφάλαιο μητρότητας έχει κλείσει μοιραία για μένα. Είναι φορές που σκέφτομαι το ενδεχόμενο της υιοθεσίας και είναι φορές που δεν το σκέφτομαι. Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό και να είμαι απόλυτη. Δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το αύριο”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπίτι με το Mega με το Γιώργο Κατσαρό: Σάββατο 15 Ιανουαρίου, στις 21.40

Her News

Ατζούν Ιλίτζαλι: Κάλεσε παίκτες στο σπίτι του για να συζητήσουν για τις παραβιάσεις και εκείνοι τον.. έκλεψαν

HerNews ka

Μαρία Κωνσταντάκη: «Μεγάλωσα πολύ για να κάνω παιδί. Δεν το ‘χω»

Her News