HerNews.gr
Ελλάδα

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα

Η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα έφυγε σήμερα στις 7·00 το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.
Η δημοφιλής ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό για τον ρόλο της ως «Ντένη Μαρκορά» στη σειρά «Δύο Ξένοι» τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια, ενώ οι συγγενείς της την είχαν βάλει σε ίδρυμα.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας

Η Ντίνα (Κωνσταντίνα) Κώνστα γεννήθηκε στη Σάμο στις 31 Δεκεμβρίου 1938 ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη, ενώ την ίδια εποχή εργαζόταν σε εταιρεία χρωμάτων για να πληρώσει τις σπουδές της .

Σπούδασε υποκριτική κρυφά από τους γονείς της και είχε καθηγήτρια τη Μαίρη Αρώνη.

Η Ντίνα Κώνστα πρωτοεμφανίστηκε στην Ελεύθερη Σκηνή το 1965. Τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές.
Μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που υποδύθηκε ήταν στις σειρές «Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν» και το «Σόι μας».

Ωστόσο, αγαπήθηκε από το κοινό για την ερμηνεία της ως Ντένη Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι».

Δεν παντρεύτηκε ποτέ, επειδή δεν της άρεσε η δέσμευση του γάμου. Έχει δηλώσει πως έγινε ηθοποιός επειδή είναι αυτοκαταστροφικό άτομο.

Η Ντίνα Κώνστα έχει εκφράσει ανοιχτά τις πολιτικές της απόψεις.

Έχει βάλει υποψηφιότητα με τον Συνασπισμό στις Ευρωεκλογές του 1999,στις βουλευτικές εκλογές του 2000 και στις βουλευτικές εκλογές του 2004.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ασπρόπυργος: Εξάχρονο παιδί ξεχάστηκε σε σχολικό

Her News b

Πειραιάς: Καταγγελίες για την απάθεια του πληρώματος που πέταξε στη θάλασσα 36χρονο – «Ο καπετάνιος τούς έκλεισε την πόρτα»

HerNews ka

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Οι «κόκκινες» περιοχές της χώρας

HerNews ka