HerNews.gr
Beauty

Beauty θεραπείες: Ποιες είναι αυτές που είναι απαγορευτικές το καλοκαίρι;

beauty θεραπειες

To καλοκαίρι είναι εδώ και εσείς το απολαμβάνετε με την κάθε ευκαιρία και οι beauty θεραπείες νιώθετε πως είναι αναγκαίες. Τα καλοκαιρινά χτενίσματα σας δίνουν ένα boost αυτοπεποίθησης, το summer look makeup είναι glam. Κυρίως όμως οι ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας κάνει πιο όμορφες από ποτέ. 

beauty θεραπειες

Ωστόσο, όσο και να αγαπάτε το καλοκαίρι, οφείλεται στον εαυτό σας να αγαπάτε και την επιδερμίδα σας. Πρέπει να τη φροντίζετε και να μην αμελείτε τις θεραπείες που εκείνη χρειάζεται. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες beauty θεραπείες που είναι άκρως απαγορευτικές την πιο όμορφη εποχή του χρόνου. 

#Χημικό peeling

Αν θέλετε να αποκτήσετε την επιδερμίδα που ονειρεύεστε, τότε το chemical peeling είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσας. Όμως, καλό θα ήταν να την ξεκινήσετε μετά τον Οκτώβρη! Ακόμη και ανυπομονείτε να έχετε μια λεία και απαλή επιδερμίδα, τα οξέα που περιέχει το διάλυμα της αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα. Ταυτόχρονα, αφαιρούν και την ανώτερη στοιβάδα του δέρματος με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ευαισθησία της.

Έτσι, το αντηλιακό δε μπορέι να την καλύψει πλήρως αυτούς τους μήνες, αφού η ζέστη και η ηλιακή ακτινοβολία αποδυναμώνουν ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα και δημιουργούν μετά από ένα τέτοιο peeling εγκαύματα ακόμη και υπερμελάγχρωση. 

# Laser αποτρίχωση 

H αγαπημένη σε όλες αποτρίχωση με laser είναι απαγορευτική τους καλοκαιρινούς μήνες, ακόμη και αν έχει καταφέρει να κερδίσει πολλές oπαδούς. Ωστόσο, οι ειδικοί δερματολόγοι μας προτείνουν να ξεκινήσουμε αποτρίχωση με laser τον Οκτώβρη, αφού δεν εκτιθόμαστε πλεον στον ήλιο. 

Αυτό συμβαίνει, διότι η συγκεκριμένη μέθοδος αποτρίχωσης στοχεύει άμεσα στη ελανίνη ή το χρώμα της τρίχας. Αν είστε ήδη μαυρισμένη, τότε υπάρχει κάποιο ποσοστό μελανίνης στο δέρμα σας και μαζί με την τρίχα, απορροφάται και η μελανίνη με το λέιζερ και δημιουργεί σημάδια ή εγκαύματα. 

beauty θεραπειες

 

Νεότερα Άρθρα

Γαρυφαλλιά Καλληφώνη: To beauty hack που εφάρμοσε σε 5 λεπτά για juicy χείλη

HerNewskl

Πως να διατηρήσεις το μαύρισμά σου μετά τις διακοπές – Ο Makeup Artist Παναγιώτης Καρακάσης μας εξηγεί

HerNews ka

Fairy-Wing liner: Aυτή είναι η νέα τάση στο eyeliner

HerNewskl