HerNews.gr
Social News

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδάει live «Στη φωτιά το χέρι μου…» και ρίχνει το instagram

Ο αγαπημένος ερμηνευτής Πάνος Κιάμος ανέβασε ένα video στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram όπου τραγουδάει «Στη φωτιά το χέρι μου…» αποσπώντας άπειρα likes και σχόλια απο τους followers του.

Με τον συνθέτη Βασίλη Γαβριηλίδη να τον συνοδεύει στο πιάνο, ο Πάνος Κιάμος τραγουδάει «Όλα θα τα βρεις μπροστά σου…» και το video γίνεται viral.

Το «Στη φωτιά το χέρι μου…» κυκλοφόρησε το 2007 και αγαπήθηκε φανατικά απο το ελληνικό κοινό, έχοντας ξεχωρίσει ώς ένα διαχρονικό τραγούδι στην καλλιτεχνική πορεία του Πάνου Κιάμου. Συνθέτης του τραγουδιού είναι ο Βασίλης Γαβριηλίδης και στιχουργός ο Αργύρης Αράπης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)

Ο Πάνος Κιάμος, εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Posidonio Music Hall»» με ένα ανεβαστικό πρόγραμμα που κρατάει μέχρι το πρωί.

Στο πιο ανατρεπτικό προγραμμα του καλοκαιριού, ο Πάνος Κιάμος δίνει τον καλύτερο του εαυτό, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Special guest ο γνωστός showman και από τις πιο πετυχημένες περσόνες της εποχής, o Τόνι Σφήνος, που με το ιδιαίτερο πρόγραμμα του έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Το πιο επιτυχημένο νυχτερινό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, το Posidonio Music Hall, είναι ο ένας και ο μοναδικός προορισμός για αυτό το καλοκαίρι. Χορεύοντας «Φωτιά με φωτιά» με καλή παρέα και τον Πάνο Κιάμο στο stage να ξεσηκώνει το κοινό μέχρι το πρωί… Δε θα «Απουσιάζει…» κανείς!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Η αναγέννηση της Rihanna: Φωτογραφήθηκε για τη Vogue με την οικογένειά της – «Ούτε που θυμάμαι τη ζωή πριν γίνω μητέρα»

Her News

Γιάννης Φέρτης: Το Αλτσχάιμερ και η ανάρτηση που ζήτησε ο ίδιος ν’ ανέβει

Her News

Χριστίνα Μπόμπα: Πανικός στο διαδίκτυο με το ντεκολτέ της – Τι σχόλια δέχτηκε

Her News