HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Πήρε το τζετ αντί για αυτοκίνητο προκαλώντας επικριτικά σχόλια

Jenner

Για συμβολή στην κλιματική καταστροφή μιλούν στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της οι followers της Kylie Jenner. Η γνωστή περσόνα, πήρε το ιδιωτικό της τζετ αντί για το αυτοκίνητο, για μια κοντινή απόσταση.

Σάλο προκάλεσε η Kylie Jenner για την πρωτοβουλία να πάει με τζετ σε απόσταση κοντινή, την οποία μπορούσε να κάνει με αυτοκίνητο. Χάος προκλήθηκε στα επικριτικά σχόλια με ανθρώπους να την αποκαλούν ”κλιματική εγκληματία”.

Η 24χρονη δισεκατομμυριούχος ανέβηκε στο υπερπολυτελές αεροσκάφος “Kylie Air”, αξίας 68 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να γλιτώσει ούτε μισό λεπτό της ώρας. Μάλιστα καθυστέρησε να φτάσει στον προορισμό της αφού χρειάστηκε 30 επιπλέον λεπτά ώσπου να μεταβεί στο αεροδρόμιο και να επιβιβαστεί στο σκάφος. Τόσο περίπου θα της έπαιρνε να ταξιδέψει και οδικώς, χωρίς να χάσει τα επιπλέον 12 λεπτά της πτήσης και, κυρίως, χωρίς να επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με τα καύσιμα του τζετ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror, η Jenner πέταξε με το Bombardier Global 7500 όχι μία, αλλά δύο φορές, στις 13 Ιουλίου και ξανά στις 15 Ιουλίου. Η βαθύπλουτη μητέρα δύο παιδιών πέταξε από το Palm Springs στο Van Nuys του Λος Άντζελες – όπου βρίσκεται κοντά στην έπαυλή της στο Hidden Hills. Στη συνέχεια, πέταξε από το Van Nuys, στο Camarillo στο Ventura County της Καλιφόρνια. Αυτό το ταξίδι κράτησε 12 λεπτά. 

Πολλοί πιο ευαισθητοποιημένοι, οικολογικά, followers, εξέφρασαν την ενόχλησή τους αφού, αν η σταρ είχε οδηγήσει τα 26 μίλια από το σπίτι της στο Hidden Hills, θα χρειαζόταν μόλις μισή ώρα. Η μεγιστάνας των προϊόντων ομορφιάς, δήλωνε το 2020 ότι η σειρά που λάνσαρε ήταν «καθαρή και vegan» για να βοηθήσει τον πλανήτη, και πολύ έσπευσαν να παρατηρήσουν την ανακολουθία και την ειρωνεία. 

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία της που ανάρτησε στο Instargam, η Jenner αγκαλιάζει το «έτερον ήμισυ» Travis Scott μπροστά από δύο τζετ, ενώ στην λεζάντα γράφει «θες να πάρουμε το δικό σου ή το δικό μου;», αναφερόμενη στα αεροπλάνα όπως άλλοι θα μιλούσαν για τα αυτοκίνητα.

Jenner

Τα σχόλια από κάτω ήταν σε μεγάλο βαθμό επικριτικά όπως «Ποια παγκόσμια υπερθέρμανση;», «Με ποιο αεροπλάνο να ρυπάνουμε τον πλανήτη σήμερα» και «Αλλά εμείς πρέπει να χρησιμοποιούμε χάρτινα καλαμάκια».  Πιθανότατα αγνοώντας τις αντιδράσεις, η Kris Jenner έγραψε από κάτω «αποφάσεις αποφάσεις» προσθέτοντας ένα «βασιλικό» emoji κορώνας.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαντώ Γαστεράτου: Τα πρώτα γενέθλια για την κόρη της και οι ευχές της – «Ένας χρόνος στην ζωή μου μαζί σου»!

Her News

Άγγελος Μπράτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος του από το GNTM

Her News b

Doja Cat: Η κοντινή φωτογραφία με την ακμή της που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της

HerNews ka