HerNews.gr
Διασκέδαση

Ο Πάνος Κιάμος κάθε Παρασκευή & Σάββατο βάζει… γκολ στη νυχτερινή διασκέδαση

Ο Ιούλιος μας αποχαιρετά με την καλύτερη διασκέδαση στον πιο must προορισμό για το καλοκαίρι του 2022. Αν δεν έχεις φύγει ακόμα διακοπές, είσαι απο τους τυχερούς, αφού μπορείς να απολαύσεις τον Πάνο Κιάμο στο «Posidonio Music Hall» , το καλύτερο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουλίου. Ο ένας και ο μοναδικός προορισμός για αυτό το καλοκαίρι είναι το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος.

Χορεύοντας «Φωτιά με φωτιά» το μόνο σίγουρο είναι πως… Δε θα «Απουσιάζει…» κανείς!

Ο μοναδικός ερμηνευτής, παρουσιάζει ένα ανανεωμένο και διασκεδαστικό πρόγραμμα, με τους θαμώνες να τον αποθεώνουν σε κάθε του τραγούδι και τα λουλούδια να πέφτουν… βροχή!

Μια από τις πιο δημοφιλείς σύγχρονές λαϊκές φωνές, ο υπέροχος Πάνος Κιάμος, εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Posidonio Music Hall» με ένα ανεβαστικό πρόγραμμα που κρατάει μέχρι το πρωί. 

Ο Πάνος Κιάμος με τη διαχρονική δισκογραφία του, αλλά και τα νέα hits του απογειώνουν τη νυχτερινή Αθήνα. Ο πανικός ξεκινά την ώρα που ο μοναδικός Πάνος Κιάμος ερμηνεύει το «Θα απουσιάζω» (Θα με ζητάς) Σκέφτεσαι καλύτερο τρόπο να αποχαιρετήσεις τον Ιούλιο εκτός από μια βραδιά απόλυτης διασκεδασης;

 

Στο «Posidonio Music Hall» ο Πάνος Κιάμος δίνει τον καλύτερο του εαυτό, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες που όλοι μας έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει με πάθος.

Special guest της βραδιάς ο γνωστός showman και από τις πιο πετυχημένες περσόνες της εποχής, o Τόνι Σφήνος, που με το ιδιαίτερο πρόγραμμα του έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Ο Τόνι Σφήνος εμφανίζεται… ουρανοκατέβατος στην πίστα του Posidonio Music Hall και ξεσηκώνει το κοινό!

Τον δικό του παλμό στις καλοκαιρινές μας βραδιές δίνει Δυνατά -τα -τα ο ανερχόμενος τραγουδιστής Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι Βένια Καραγιαννίδου, Alex Mandi και Ειρήνη Μιχαήλ και στα decks ο Dj Pitsi. 

Είστε έτοιμοι;

«POSIDONIO»
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ο 104,6 My Radio ξεκινάει τις My radio – Μy Concert συναυλίες του με τον Γιάννη Πλούταρχο

HerNews ka

Καραντινάτο Σαββατοκύριακο: Τι μπορείς να κάνεις

Her News b

Ηλίας Βρεττός: Το HerNews στην απονομή των πλατινένιων και χρυσών επιτυχιών του

HerNews ka