HerNews.gr
Διασκέδαση

Ηλίας Βρεττός: Το HerNews στην απονομή των πλατινένιων και χρυσών επιτυχιών του

Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή απονομή των πλατινένιων και χρυσών επιτυχιών του Ηλία Βρεττού και της Panik Platinum.

Η βραδιά ήταν γεμάτη συγκίνηση, μουσική και λαμπερές παρουσίες και την παρουσίαση της απονομής είχε αναλάβει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία διατηρεί αρκετά χρόνια φιλία με τον Ηλία Βρεττό ενώ μάλιστα κάποτε υπήρξαν και ζευγάρι στο “J2US”.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που βρέθηκαν να τιμήσουν τον Ηλία Βρεττό, ήταν η Έλλη Κοκκίνου, η Χριστίνα Σάλτη, η Χριστίνα Μηλιού, ο Νίκος Απέργης, ο Αναστάσιος Ράμμος, οι Alcatrash, ο Γιώργος Σαρρής και πολλοί άλλοι.
Έλλη Κοκκίνου- Ηλίας Βρεττός HerNews

Φυσικά από την λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς του Ηλία Βρεττού αλλά και η σύζυγος του Αναστασία, στους οποίους ο καλλιτέχνης αφιέρωσε πολλά τραγούδια.

Μάλιστα στο τέλος ο Ηλίας Βρεττός, αφιέρωσε στη σύζυγο του την μεγάλη του επιτυχία “Μόνο μαζί σου”  και σε μια πολύ τρυφερή στιγμή οι δυο τους αγκαλιάστηκαν επί σκηνής και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκρότημα.
Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη HerNews

Μετά την ολοκλήρωση της απονομής από τον CEO της Panik Γιώργο Αρσενάκο, ο Ηλίας Βρεττός πήρε το μικρόφωνο και μας ταξίδεψε με τις επιτυχίες του ενώ στη σκηνή ανέβασε και πολλούς από τους καλλιτέχνες που βρίσκονταν εκεί.

Νίκος-Απέργης-Ηλίας-Βρεττός HerNews

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σουρλουλού Μοντέρνο Καφενείο: Ένα καφενείο που θυμίζει παρελθόν με live ρεμπέτικη μουσική!

Her News b

Romeo Club: Νικηφόρος, Νίνο, Χριστίνα Μηλιού και Ματίνα Ζάρα υποδέχθηκαν σε μια λαμπερή βραδιά αγαπημένους φίλους και δημοσιογράφους!

Her News

Σαββατοκύριακο… ΕΞΩ!

Her News b