HerNews.gr
Social News

Παναγιώτης Βασιλάκος: “Κλείνετε τα μάτια σας καθημερινά γιατί φοβάστε να αντιμετωπίσετε ισχυρότερους”

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη με μια γιαγιά.

Παναγιώτης Βασιλάκος-hernews

Ο ίδιος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως ο “The Bachelor” στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι. Ωστόσο, είναι πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δε διστάζει να εκφράσει σε πολλές περιστάσεις τη γνώμη του.

Αυτή τη φορά τοποθετήθηκε εναντίον της κακοποίησης των ζώων, αφού μια γιαγιά πέταξε το μπαστούνι της επάνω σε ένα αδέσποτο σκυλί. Κάνοντας μια ανάρτηση, λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Παναγιώτης Βασιλάκος έγραψε πως:

“Έγινε θέμα ημερών η γιαγιά που πέταξε το μπαστούνι στο σκυλάκι!!! Τόσα χρόνια σε πόσες περιοχές της Ελλάδας βασανίζονται ζώα και κανείς δε τους βγάζει στην φορά!! Μήπως θέλετε να σας πω σε ποιο νησί της χώρας μας διάφορα κ…όπαιδια πυροβολούν γάτες για να κάνουν πλάκα με τους φίλους τους;

Παναγιώτης Βασιλάκος-hernews

Μήπως θέλετε να σας πω ότι κανείς δε κάνει τίποτα!! Τώρα που βγήκατε το εύκολο θύμα τώρα θυμηθήκατε την κακοποίηση ζώου!! Στα στενά που τρέχουν κάθε μέρα αμάξια και πατάνε χιλιάδες γάτες την ημέρα δε σας πειράζει;

Που θα μπορούσε να είναι στη θέση τους ένα παιδάκι! Η γιαγιά σας φταίει; Όταν κλείνετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας καθημερινά γιατί απλά φοβάστε να αντιμετωπίσετε ισχυρότερους από εσάς”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka

Ariana Grande: “Thank u Next” στον Dalton Gomez; – Διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου της από το Instagram

HerNews ka

Britney Spears: Γιατί το επερχόμενο βιβλίο της δεν θα επηρεαστεί από το διαζύγιό της;

HerNews ka