HerNews.gr
Social News

Jennifer Lopez: Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Το Σάββατο η Jennifer Lopez δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία στο Instagram που την δείχνει να φορά ένα ασορτί σουτιέν και εσώρουχα κάτω από μια μεταξωτή ρόμπα. 

Ολόκληρη η εμφάνισή της ήταν μια απόχρωση βαθύ κόκκινου, το ιδανικότερο χρώμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στην εικόνα, η Jennifer Lopez μυρίζει ένα βάζο γεμάτο τριαντάφυλλα του ίδιου ζωηρού κόκκινου χρώματος.

Η ανάρτηση γιορτάζει τη νέα της αποκλειστική συλλογή εσωρούχων με την Intimissimi με τίτλο «This Is Me…Now», η οποία πήρε το όνομά της από το επερχόμενο άλμπουμ της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Αλλά καθώς είναι ερωτευμένη με τον Ben Affleck, τον σύζυγό της από τον Ιούλιο του 2022, σημαίνει ότι μερικές φορές η ηθοποιός ντύνεται – ξεχωριστά για την ημέρα.

Την Κυριακή, η Lopez μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram που περιγράφει το αγαπημένο της makeup look που έπρεπε να φοράει ενώ παρακολουθούσε ποδόσφαιρο στο σπίτι με casual ρούχα παρόμοια με το γκρι φούτερ που φορούσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Μου αρέσει να κάνω μια πολύ απλή ρουτίνα. Εξακολουθώ να θέλω να φαίνομαι χαριτωμένη. Έτσι πιάνω τα μαλλιά μου ψηλά, βάζω ένα φούτερ ή θα κλέψω μια φανέλα και λέω “Go Jets”….», είπε η Jennifer Lopez αναφερόμενη στον Ben Affleck ετών, ο οποίος είναι φίλαθλος των σπορ της Βοστώνης. 

Στη συνέχεια, η Lopez εξήγησε ότι εφαρμόζει ορό λάμψης, ενυδατική κρέμα, μάσκα χειλιών και highlighter από τη σειρά μακιγιάζ της, JLo Beauty. Το look που προέκυψε έδωσε στην ηθοποιό μια αναμφισβήτητη φυσική λάμψη.

Η τραγουδίστρια πιθανότατα θα μοιραστεί πολλές περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή της καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του “This Is Me…Now”. Μια ταινία που ονομάζεται This Is Me…Now: A Love Story, θα κυκλοφορήσει στο Amazon παράλληλα με το άλμπουμ. Η Jennifer Lopez κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας την περασμένη εβδομάδα.

Jennifer Lopez: Αυτός είναι ο λόγος που ντύθηκε ξανά νύφη!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Halle Bailey: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα – Η φωτογραφία με τον γιό της μετά από τη μυστική εγκυμοσύνη!

HerNews ka

Σοφία Χατζηπαντελή: “Χρόνια πολλά στον μικρό μου άγγελο που βρίσκεται στον ουρανό”

HerNewskl

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Όλα όσα είπε στο HerNews μετά την είδηση του χωρισμού με τη Λένα Δροσάκη

HerNews ka