HerNews.gr
Ελλάδα

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από σήμερα: «Έρχονται» βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Ο καιρός προχωρά σε… αλλαγή σκηνικού στην χώρα μας καθώς μετά το κύμα καύσωνα που έφερε υψηλές θερμοκρασίες, θα είναι από σήμερα Δευτέρα άστατος τόσο στα κεντρικά όσο και τα βόρεια, με αυξημένες νεφώσεις, τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα Δευτέρα (22/8) στη Μακεδονία και βαθμιαία στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, τα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της Κρήτης. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, στο Ιόνιο και την Κρήτη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα Δευτέρα ανά περιοχή:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς και στα δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας: Άρχισε η εξόδιος ακολουθία στην Τρίπολη

Her News

Παντελής Παντελίδης: Στην εντατική ο πατέρας του – Δίνει μάχη για τη ζωή του

HerNews ka

Άρτα: Επίθεση αρκούδας σε άνδρα στα βουνά της Μεσούντας – Πως σώθηκε

HerNews ka