HerNews.gr
Ελλάδα

Ανθή Σαλαγκούδη: Έπεσε θύμα διάρρηξης – Της έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα

Η Ανθή Σαλαγκούδη έπεσε θύμα διάρρηξης, με τους κλέφτες να παραβιάζουν το σπίτι της στο Χαλάνδρι, αποσπώντας χρήματα, τσάντες μεγάλης αξίας και κοσμήματα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων όταν αντιλήφθηκε τη διάρρηξη. Οι διαρρήκτες, όσο η Ανθή Σαλαγκούδη έλειπε σε διακοπές, μπήκαν στο σπίτι της στο Χαλάνδρι και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Η διάρρηξη στο σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη έγινε το διάστημα από 16 έως 23 Αυγούστου, καθώς εκείνη έλειπε από το σπίτι. Μόλις επέστρεψε από τις διακοπές της στο σπίτι της, είδε ότι έλειπαν πράγματα. Ειδοποίησε τους αστυνομικούς για τη διάρρηξη και τώρα την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Ανθή Σαλαγκούδη, εκείνη έλειπε από το σπίτι της από το σπίτι της από τις 12:00 το μεσημέρι της 16ης Αυγούστου έως και τις 18:30 της Τρίτης 23 Αυγούστου.

Σε αυτό το διάστημα οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της πρώην παίκτριας του Survivor. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η Ανθή Σαλαγκούδη στην αστυνομία, οι άγνωστοι εφόσον αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι από τη πίσω όψη του κτιρίου, συνέχεια παραβίασαν το συρόμενο παράθυρο που οδηγεί στο σαλόνι του διαμερίσματος της.

Οι ληστές αφού μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού της Ανθή Σαλαγκούδη ερεύνησαν όλους τους χώρους, προκαλώντας τρομερή αναστάτωση. Στη συνέχεια έκλεψαν χρήματα, κοσμήματα και εξαφανίστηκαν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Νίκη Κεραμέως: Τα σχολεία ανοίγουν κανονικότατα τη Δευτέρα-Προαιρετική η μάσκα

Her News

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιστρέφει νωρίτερα στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες λόγω των πυρκαγιών

HerNews ka

Εντοπίστηκε νεκρή η φάλαινα Σωτήρης- Tόσο σοβαρά τα τραύματά της που τελικά κατέληξε

Her News