HerNews.gr
Ελλάδα

Καλός ο καιρός σήμερα – Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία

Απο σήμερα θα επιστρέψουμε σε φυσιολογικές και αναμενόμενες για την εποχή καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν σε βορειοδυτικές διευθύνσεις στα πελάγη. Ο καιρόςθα είναι βελτιωμένος.

Η αστάθεια θα παραμείνει, αλλά θα είναι περιορισμένη.

Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης προβλέπονται τοπικές βροχές, με πιθανότητα καταιγίδας. Ωστόσο θα είναι περιορισμένης έκτασης και μικρής διάρκειας και αργά το απόγευμα θα έχουν σταματήσει στις περισσότερες περιοχές.

Η ζέστη θα είναι εντονότερη, αλλά στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

 Η θερμοκρασία σε νέα άνοδο, θα πλησιάσει το μεσημέρι τους 35 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια και 34 – 35 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά. Μικρή άνοδο περιμένουμε και στα νησιά του Αιγαίου, με το θερμόμετρο να φτάνει αργά το μεσημέρι τους 30 – 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε βορειοδυτικές διευθύνσεις στα πελάγη. Στο Ιόνιο σε ήπιες εντάσεις 3 – 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 3 – 5, θα ενισχυθούν το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια από το πρωί και γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 – 34 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς 2 – 3 μποφόρ, θα στραφούν σταδιακά σε νοτιάδες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες, με ήλιο και τοπική συννεφιά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 – 34 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στον Θερμαϊκό, νότιοι ασθενείς 2 – 3 μποφόρ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία: Κατέληξε το 2,5 ετών κοριτσάκι που νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Vip Group

Άλκης Καμπανός: Πέρασε ένας χρόνος από τη στυγερή δολοφονία – Τρισάγιο και πορεία στη μνήμη του

HerNews ka

Τραγωδία στα Τέμπη: Το συγκινητικό μήνυμα μαθητών σχολείων – «Πάρε όταν φτάσεις», έγραψαν με τις τσάντες τους

HerNews ka