HerNews.gr
Beauty

Κυτταρίτιδα: Εξαφάνισε την άμεσα με μεσοθεραπεία σώματος

Η μεσοθεραπεία γενικά είναι μία επαναστατική θεραπεία, η οποίαδιαμορφώνεται ακριβώς πάνω στις ανάγκες του σώματός σας και στοχεύει στα σημεία που σας απασχολούν χρησιμοποιώντας κοκτέιλ δραστικών και αποτελεσματικών ουσιών (βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων, υαλουρονικού οξέως, αντιοξειδωτικών, λιποδιαλυτικών κ.α.).

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη θεραπεία ξεπερνάει τη στοιβάδα της επιδερμίδας και διοχετεύει τα ενεργά συστατικά της εκεί ακριβώς όπου υπάρχει ανάγκη!

Είναι ζωτικής σημασίας η στοχευμένη ενίσχυση της τοπικής μικροκυκλοφορίας, καθώς και η αποτοξίνωση των ιστών ώστε να υπάρξει σημαντική βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Έτσι, η μεσοθεραπεία σώματος είναι μία στοχευμένη ενέσιμη θεραπεία, η οποία μπορεί να προσφέρει στο δέρμα θρέψη, ενυδάτωση, τόνωση αλλά και σύσφιξη, καθώς επίσης να συμβάλλει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και παράλληλα του τοπικού πάχους.

Τι προσφέρει η μεσοθεραπεία σώματος;

Η συγκεκριμένη θεραπεία παρέχει τα εξής:

Ενυδάτωση και αναζωογόνηση των ιστών
Παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα καταπολέμηση τηςχαλάρωσης της επιδερμίδας
Βελτίωση της κυτταρίτιδας και της όψης φλοιού πορτοκαλιού
Καταπολέμηση του τοπικού πάχους και μείωση των πόντων
Αντιμετώπιση των ραγάδων
Σύσφιξη του σώματος

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται ώστε να δω τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Συνήθως αρκούν 2-3 συνεδρίες, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, με μεσοδιαστήματα κατά μέσο όρο περίπου 10-15 ημερών.

Το αποτέλεσμα βελτιώνεται με κάθε συνεδρία. Χρειάζεται περίπου 2-3 μήνες για να ολοκληρωθεί και μπορεί να διατηρηθεί για πολλά χρόνια. Ο αριθμός και η συχνότητα των συνεδριών καθορίζεται από τον εκάστοτε ιατρό, εφόσον μελετήσει την ηλικία, την κατάσταση και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Είναι ανώδυνη διαδικασία;

Ναι. Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται με πολύ λεπτές ενδοδερμικές βελόνες, οι οποίες δεν προκαλούν κάποια ενόχληση. Μάλιστα μερικά κοκτέιλ μεσοθεραπείας περιέχουν ήδη μία μικρή ποσότητα αναισθητικής ουσίας ώστε να μην γίνεται καθόλου αισθητή η εισχώρηση των ουσιών.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Όχι. Η διαδικασία της μεσοθεραπείας δεν έχει κανένα χρόνο αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Ωστόσο, είναι πιθανό να εκδηλωθούν ελάχιστες μελανιές ή ένα ήπιο οίδημα στα σημεία όπου πραγματοποιήθηκε η έγχυση, τα οποία είναι απολύτωςφυσιολογικά και υποχωρούν μέσα σε λίγες μέρες.

Έχει κάποιες παρενέργειες η μεσοθεραπεία;

Όχι. Η μεσοθεραπεία είναι ουσιαστικά μία τεχνική για τη χορήγηση ουσιών σε πολύ χαμηλές δόσεις μέσω ενδοδερμικών εγχύσεων.

Μπορεί η μεσοθεραπεία να εφαρμοστεί και στο πρόσωπο;

Φυσικά! Η μεσοθεραπεία είναι μία δοκιμασμένη θεραπεία, που μπορεί να επιβραδύνει και να επανορθώσει τα σημάδια του χρόνου ακόμα και στο πρόσωπο.
Μάλιστα, πέραν της αναζωογόνησης και ανόρθωσης των ιστών
μπορεί να επανορθώσει τις ουλές, τις πανάδες, τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τους διεσταλμένους πόρους, και παράλληλα να αποκαταστήσει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Αν μπορούμε να συνοψίσουμε τα οφέλη της θεραπείας αυτά θα ήταν τα εξής:

Ανώδυνη, αναίμακτη κι ελάχιστα επεμβατική μέθοδοςσύσφιξης και μείωσης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας
Χωρίς κανένα χρόνο αποθεραπείας
Μπορεί να εφαρμοστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους
Απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες
Στα Κέντρα Αντιγήρανσης & Ιατρικής Αισθητικής Dibeauty θα βρεις τις ιδανικές λύσεις για το πρόσωπο και το σώμα σου!

Νεότερα Άρθρα

Gel extensions: H επαναστατική τεχνική που ήρθε για να μείνει!

HerNewskl

Κολλαγόνο: 5 τρόποι για να αυξήσετε τα αποθέματά του στο δέρμα σας

HerNews ka

Joey King: Έκανε το πιο chic νυφικό μανικιούρ για τη χειμερινή σεζόν

HerNewskl