HerNews.gr
Διεθνή

Maluma: Στο νοσοκομείο ο Super Star – Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Super Star Maluma. Ο γόης της μουσικής σκηνής βρίσκεται στο νοσοκομείο ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές του σε όλον τον κόσμο.

Όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Προχώρησε σε μία επέμβαση στο γόνατο κι όλα εξελίχθηκαν πολύ ομαλά. Ο Maluma ανήρτησε μία φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου στο νοσοκομείο, με τους fans τους να του αφήνουν χιλιάδες σχόλια για γρήγορη ανάρρωση!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Λίγα λόγια για τον Maluma:

Από μικρός ασχολήθηκε με την reggaeton μουσική αλλά και με το urban style.

Έχει βραβευτεί το 2018 με Latin Grammy για το «Καλύτερο Σύγχρονο Pop Vocal Άλμπουμ» με το «F.A.M.E.». Επίσης έχει κατακτήσει και τα social media  με πάνω από 23 εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook, 6 εκατομμύρια στο Twitter, και 46 εκατομμύρια στο Instagram.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας εκ των οποίων οι Madonna, Becky G, J Balvin, Shakira και άλλοι.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Το 2017 πραγματοποίησε την περιοδεία «Maluma World Tour»  έχοντας πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο εισιτήρια σε 105 παγκόσμιες συναυλίες .
Το 2018, έσπασε ρεκόρ σε όλες τις εμφανίσεις του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Ευρώπη με τον F.A.M.E. και το 2019 συνεχίζει την περιοδεία του με sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Kylie Jenner & ο Travis Scott πουλούν την πολυτελή έπαυλή τους 18 εκατ. δολαρίων (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Σάρον Όσμπορν: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατά

HerNews ka

Ρόζαλιν Κάρτερ: «Έφυγε» από τη ζωή η πρώην πρώτη κυρία σε ηλικία 96 ετών

HerNews ka