HerNews.gr
Διεθνή

Η Kylie Jenner & ο Travis Scott πουλούν την πολυτελή έπαυλή τους 18 εκατ. δολαρίων (ΦΩΤΟ)

Η Kylie Jenner και ο πρώην Travis Scott μείωσαν την τιμή της πολυτελούς έπαυλής τους στο Beverly Hills, στην Καλιφόρνια, αφού αγωνίστηκαν να ξεφορτωθούν το σπίτι για περισσότερο από ένα χρόνο.

Το εκτεταμένο σύγχρονο αίθριο – αγοράστηκε από το πρώην ζευγάρι για ένα εκπληκτικό ποσό 14,4 εκατομμυρίων δολαρίων το 2018 – κυκλοφόρησε αρχικά στην αγορά το 2022 με τιμή 21,9 εκατομμύρια δολάρια.

Τώρα, ο Travis Scott και η Kylie Jenner επανέφεραν το ακίνητο με χαμηλότερη ζητούμενη τιμή λίγο κάτω από τα 18 εκατομμύρια δολάρια.Το σαλόνι της Kylie Jenner και του Travis Scott στο Beverly Hills.Το κτήμα της Kylie Jenner και του Travis Scott στο Beverly Hills.Ο μεσίτης διασημοτήτων Josh Altman ανακοίνωσε ότι ο Douglas Elliman κατέγραψε το ανακτορικό κτήμα με επτά υπνοδωμάτια και 11 μπάνια σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε μέσω Instagram την Τετάρτη.

Ο σταρ του “Million Dollar Listing” είπε ότι η εξαιρετικά ιδιωτική κατοικία βρίσκεται σε μια υπέροχη ιδιοκτησία 1,1 στρεμμάτων και είναι η επιτομή της ζεστασιάς και της κομψότητας.

«Αυτή η εξαιρετική ιδιοκτησία επιδεικνύει εκλεπτυσμένη κομψότητα και σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια», πρόσθεσε ο Altman.Kylie Jenner and Travis Scott's Beverly Hills estate. Kylie Jenner and Travis Scott's Beverly Hills movie theater. Το σπίτι, το οποίο ο Altman αποκαλεί «αρχιτεκτονικό αριστούργημα», διαθέτει ιδιωτικό δρόμο με διπλή πύλη, γκαράζ τριών αυτοκινήτων, μοντέρνους χώρους διαβίωσης, καταπράσινο τοπίο, τεράστια πισίνα, άνετο οικιακό κινηματογράφο και πολλούς υπαίθριους χώρους σαλονιού.

«Η ευρύχωρη και ανοιχτή κάτοψη ενσωματώνει άψογα τους χώρους καθιστικού, τραπεζαρίας και ψυχαγωγίας», εξήγησε ο Altman.

Επιπλέον, η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονες συσκευές, προσαρμοσμένα κομψά μαύρα ντουλάπια και ένα μεγάλο λευκό μαρμάρινο κεντρικό νησί.Η κρεβατοκάμαρα της Kylie Jenner και του Travis Scott στο Beverly Hills.Το σπίτι της Kylie Jenner και του Travis Scott στο Beverly Hills.Το γραφείο της Kylie Jenner και του Travis Scott στο Beverly Hills.Η είσοδος του σπιτιού είναι εξίσου πολυτελής, με ένα μεγάλο φουαγιέ με ψηλά ταβάνια και άφθονο φυσικό φως.

Ο χώρος διαβίωσης είναι φωτεινός και ευάερος και έχει εκπληκτική θέα στο ακίνητο, ενώ ο κινηματογράφος έχει μαλακή μοκέτα, άφθονα καθίσματα και ελαφριά φωτιστικά.

Τα έξι υπνοδωμάτια στην κύρια κατοικία είναι πλήρης με «μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις σχεδιασμένες να ικανοποιούν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα», δήλωσε ο Altman.Η τραπεζαρία της Kylie Jenner και του Travis Scott στο Beverly Hills.Το σαλόνι της Kylie Jenner και του Travis Scott στο Beverly Hills.Η κύρια σουίτα προσφέρει ένα τέλειο περιβάλλον για ξεκούραση και χαλάρωση με καθιστικό που επικεντρώνεται γύρω από ένα τζάκι και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που προσφέρουν όμορφη θέα στη γειτονιά.

Έξω από την κύρια κρεβατοκάμαρα υπάρχει ένα πλούσιο διπλό μπάνιο που μοιάζει με σπα, καθώς και μια γιγαντιαία ντουλάπα σε στυλ εκθεσιακού χώρου, κατάλληλη για όποιον αγαπά να ψωνίζει και να συλλέγει κομμάτια μόδας.

Οι πρόσθετες δυνατότητες του σπιτιού περιλαμβάνουν μια κάβα και έξυπνη τεχνολογία. Το ακίνητο διαθέτει επίσης έναν ανεξάρτητο ξενώνα ενός υπνοδωματίου και ενός μπάνιου, ιδανικό για τη φιλοξενία επισκεπτών.Το κύριο μπάνιο της Kylie Jenner και του Travis Scott στο Beverly Hills.Το δωμάτιο-ντουλάπα της Kylie Jenner και του Travis Scott στο Beverly Hills.Υπάρχει επίσης μια ανεξάρτητη αίθουσα ασφαλείας για όσους αναζητούν επιπλέον προστασία.

«Σε βολική τοποθεσία, λίγα λεπτά μακριά από παγκοσμίου φήμης αγορά για ψώνια, φαγητό και διασκέδαση, αυτό το αξιοσημείωτο κτήμα ενσαρκώνει την επιτομή της πολυτέλειας σε μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές του Λος Άντζελες».

Ο Τράβις Σκοτ ​​και η Κάιλι Τζένερ με τον γιο τους.«Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την κορυφή της πολυτελούς ζωής».

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott έβγαιναν ραντεβού και χώριζαν για περίπου έξι χρόνια προτού χωρίσουν οριστικά τον Ιανουάριο του 2023. Το δίδυμο από τότε συνέχισε να συντροφεύει φιλικά τα δύο παιδιά τους: την κόρη Stormi, 6 ετών, και τον γιο Aire 2.

Η Jenner από τότε συνέχισε με το νέο της αγόρι Timothée Chalamet.

Kylie Jenner: Μας δίνει για ακόμη μια φορά τις πιο πρωτότυπες ιδέες για παιδικό πάρτι γενεθλίων

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Μετακομίζουν σε έπαυλη στο Λος Άντζελες 64 εκατομμυρίων δολαρίων (Φωτογραφίες)

HerNews ka

Meghan Markle: «Η σεξουαλικότητά σου, πολλές φορές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου»

HerNewskl

Πάμελα Άντερσον: Ισχυρίζεται πως έπιασε τον Τζακ Νίκολσον να κάνει τρίο και ότι τον βοήθησε να..τελειώσει

HerNews ka