HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει για εσάς τα ζώδια του Κριού με εργασία και χαρά. Θα πρέπει λοιπόν να εστιάσετε στη εργασία σας και να φύγετε από διλημματικές καταστάσεις αν χρειαστεί να κάνετε μια διατροφή.
Θα σας πρότεινα να την ξεκινήσετε τώρα. Συγχρόνως δώστε λίγο μεγαλύτερη προσοχή σε σχέσεις γάμους και συνεργασίες και βρείτε τα με αρκετή συζήτηση και σίγουρα δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να χαρείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε υπέροχες στιγμές με τα παιδιά ή το ταίρι σας. Συγχρόνως, μπορείτε άνετα να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο αν θελήσετε να τζογάρετε μπορείτε να έχετε και κέρδη αλλά με προσοχή. Τα έξοδα σας τρέχουν και θα είναι κρίμα να χάσετε χρήμα που το έχετε ανάγκη αυτή τη στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς τα ζώδια των Διδύμων, αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετό φλερτ και θα σας δοθούν ευκαιρίες να περάσετε καλά. Βγείτε λοιπόν και μην κλείνεστε σπίτι.
Μπορεί ο Άρης να σας ταλαιπωρεί. Όμως, μην δίνετε σημασία και διασκεδάστε όσο μπορείτε. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο μπορεί να έχει και την έκβαση που εσείς θέλετε. Άρα, όλα θα κυλήσουν καλά και εσείς θα πρέπει να χαίρεστε.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς αγαπημένα μου Καρκινάκια θα μπορέσετε να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες να πάρετε πολλά και ευχάριστα μηνύματα και συγχρόνως να κάνετε και κάποια πολύ ευχάριστα ταξιδάκια.
Μην σας απορροφήσουν λοιπόν την ενέργεια κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και πέσετε ψυχολογικά, γιατί σίγουρα τα καλά είναι στη γωνία και σας περιμένουν.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Εσείς τα ζώδια του Λέοντα, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες πολύ ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες όπως επίσης θα λάβετε πολλά και ευχάριστα νέα από τα αδέλφια σας που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.
Τώρα αν χρειαστεί να μετακινηθείτε και να κάνετε ένα ταξιδάκι, θα σας πρότεινα να το κάνετε, γιατί θα σας δωθεί η ευκαιρία να συναντήσετε κάποια φιλικά σας άτομα και να περάσετε όμορφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σας αγχώσουν λίγο παραπάνω και κάποια οικονομικά θέματα που καλείστε να τα λύσετε. Παρόλα αυτά, θα μπορέσετε να πάρετε και κάποιες ανάσες και να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας που αυτό θα σας ανανεώσει και θα σας χαλαρώσει. Συγχρόνως, ένα δημιουργικό σας σχέδιο είναι σε πολύ καλό δρόμο.  

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Ζυγού, έχει αρκετό παρασκήνιο, κάτι κάνετε κρυφά με ένα φιλικό σας άτομο που δεν θέλετε να φανερωθεί. Τι ακριβώς κάνετε; Mήπως ερωτοτροπείτε;
Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο, προσέξτε όμως γιατί αν είσαστε σε σχέση κινδυνεύετε να εκτεθείτε. Συγχρόνως θα πρέπει να ασχοληθείτε με τους γονείς σας ή με την ακίνητη περιουσία σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα έχει κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις από εσάς και δεν αποκλείεται να γίνονται και κάποια λόγια πίσω από τη πλάτη σας. Όμως θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα και να περάστε κάποιες πολύ ιδιαιτέρες στιγμές μαζί τους. Θα σας βοηθήσουν στο να πραγματοποιήσετε κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς τα ζώδια του Τοξότη, αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με σχέσεις και συνεργασίες, αλλά προσοχή σε τυχόν ρήξεις κρατήστε χαμηλούς τόνους φίλοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν.
Μπορείτε πολύ εύκολα να μπείτε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον που θα είναι πολύ βοηθητικό για εσάς, ώστε να πετύχετε κάποιους στόχους σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις πιθανόν να σας αγχώσουν λίγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Εσείς τα ζώδια του Αιγόκερου, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία σας, για να μπορέσετε να βγάλετε κάποια χρήματα παραπάνω. Συγχρόνως, δέχεστε εύνοια σε θέματα εξωτερικού και μπορείτε πολύ εύκολα να επεκταθείτε. Ακόμα, ευνοήστε και σε δικαστικές υποθέσεις και μπορείτε να έχετε την έκβαση που εσείς επιθυμείτε, χωρίς να έχετε καμία απώλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς, αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της, θα πρέπει να εστιάσετε στα ερωτικά σας και να περάστε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.
Στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Επίσης, σας περιμένουν με τα παιδιά σας και ένα δημιουργικό σας σχέδιο θα πάει έτσι ακριβώς όπως επιθυμείτε. Μόνο που θα ήθελα να αποφύγετε κάποια έξοδα παραπάνω, γιατί αυτό θα σας αγχώσει.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Τα ζώδια των Ιχθύων, αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με σχέσεις και συνεργασίες και δεν αποκλείετε να συνεργαστείτε με ένα άτομο από την οικογενειά σας.
Θα ήθελα να αποφύγετε κάποια ακραία συμπεριφορά σε άτομα που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη για να μην υπάρξουν οριστικές ρήξεις. Πάρτε κάποιες ανάσες στα μέσα της εβδομάδας με φιλικά σας άτομα που θα σας καλέσουν για να φτιάξετε τη διαθεσή σας.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 29 Ιανουαρίου

HerNewskl

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 15 έως 21 Αυγούστου

Her News

Η Πανσέληνος στον Κριό: Τα 3 ζώδια που θα επηρεάσει

Her News